Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Trump zase baví: S otevřeným deštníkem se nevešel do dveří letadla, tak ho odhodil na zem

Video se připravuje ...
Autor: Darina Jíchová - 
29. října 2018
12:55

Americký prezident Donald Trump má za sebou další bizarní nástup do svého letadla Air Force One. Tentokrát se nejedná o jeho příčesek vlající ve větru ani o kus toaletního papíru přichyceného na botě. Prezident měl problém vejít se do dveří se svým deštníkem, místo toho, aby ho zavřel, deštník prostě upustil na zem.

Celou situaci se podařilo zachytit na kamery a video se okamžitě stalo hitem sociálních sítí. Prezident na něm vystupuje s deštníkem po schodech k letadlu, u jeho dveří deštník sníží. Když ale nemůže projít dál, jednoduše ho upustí na zem a pokračuje bez něj.

Deštník je metafora

Lidé v Trumpově jednání vidí metaforu. Deštník podle nich představuje americký národ. „Američané Trumpovi už posloužili – zvolili ho prezidentem. Už je nepotřebuje. Stejně jako deštník,“ komentoval prezidentovo chování jeden z uživatelů Twitteru.

„Toto zcela odráží celou jeho prezidenturu. Trump kope jen sám za sebe. Podívejte se na to: Trump je Trump, letadlo je Bílý dům a deštník jsme my, Američané. Dokud jsme potřební, drží nás. Jeho zastánci samozřejmě upozorní na to, že deštník je prostě deštník. Tenhle záběr v nás ale rezonuje,“ uvedl další uživatel.

„Trumpoviny“

Další skupinku lidí video pobavilo, někteří Američané mají v oblibě momenty, kdy se jejich prezident chová jako šašek. „Haha, Trump neumí zavřít deštník!“ napsali mnozí pod sdílené video. Stejně jako je bavilo, když Trumpovi na botě vlál kus toaleťáku, nebo když mu prudký vítr málem odfoukl jeho příčesek. Pro některé bylo neméně úsměvné, když prezident zapomněl slova americké hymny, nebo si popletl barvy na státní vlajce. 

Video  Vítr odhalil první pleš USA: Trumpa zradila přehazovačka i fixační lak na vlasy  - Blesk.cz, Reuters
Video se připravuje ...

 

 

Zobrazit celou diskusi