Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Trump pobavil celý svět: Při nástupu do letadla mu na botě vlál toaleťák

Autor: msj - 
5. října 2018
21:01

Podle svých stoupenců je Donald Trump mužem velkých slov i velkých činů. To, co se mu povedlo teď, se sice nedá označit za jeho čin největší, přesto si to zasluhuje pozornost. Během důstojného výstupu k jeho letadlu Air Force One amerického prezidenta zachytily kamery, jak mu na botě vlaje kus toaletního papíru.

Prezident Spojených států před odletem na setkání s voliči v Minnesotě pobavil internet, když si s sebou do letadla odnášel nečekaný suvenýr ze záchodu.

Video na Twitteru pobavilo více než dva miliony lidí a stále se masově sdílí.

 

Na zmíněném videu můžeme vidět, jak Donald Trump vystoupí ze své limuzíny a vychází po schůdkách nahoru do svého letadla, přičemž mu toaletní papír dělá na botě společnost na každém kroku. Nezvaný průvodce svou cestu zakončil až u samotných dveří do letadla poté, co se „nejmocnější muž světa“ otočil, aby slavnostně pokynul davům.

Až při dalším kroku se papír konečně odlepil od Trumpovy podrážky a zůstal viditelně připevněn k prezidentskému speciálu.

V komentářích pod videem celou událost uživatelé spojují s Trumpovou politikou a chováním a dělají si z něho legraci. Někteří tuto aférku dokonce přirovnávají k někdejšímu skandálu, kdy Trumpovi při nastupování do letadla vítr málem odebral podstatnou část jeho příčesku.

 

eiben ( 6. října 2018 11:51 )

Mne nepobavil. Takove ko.otiny me vubec nezajimaji

gralik ( 6. října 2018 10:18 )

ups, proč nenosí plínu

majojo ( 6. října 2018 09:23 )

To je fakt bžunda k popukání.

kajineknahrad ( 6. října 2018 01:45 )

http://www.jenpromuze.cz/start/21694-milos-zeman-se-pochcal

Antonius ( 6. října 2018 00:45 )

 Já to úplně vidím, ti twitteristi u toho hekají stejně jak predator když konečně dostal do rukou Arnolda.

Zobrazit celou diskusi