Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Smrt královny Alžběty II. (92): Morbidní manévry

Autor: shp - 
2. července 2018
05:10

Každý tam jednou musíme, ale co je moc, to je příliš. Na veřejnost prosákly informace o utajeném cvičení ministrů Velké Británie. A čeho se týkalo? Ničeho menšího než případné smrti královny Alžběty II. (92). To je nejenom nevkusné, ale zároveň i dosti morbidní.

Video  Královna Alžběta II.  - youtube.com_RoyalFashionChannel/bpž; profimedia
Video se připravuje ...
London Bridge is down aneb Londýnský most se zřítil je podle webu listu The Sunday Times kódové označení pro smrt britské panovnice. Jak vyplavalo na povrch, britští ministři se na smrt, která zasáhne celou zemi, dopředu připravovali.

První informaci o skonu Alžběty II. (92) dostane premiérka Theresa May. Život v zemi se pak “zastaví“ nejméně na 12 dní. Zavřou se banky, burzy, princ Charles si změní jméno a stejně tak proměnou projde i národní hymna.

V té se totiž zpívá: „Bože, ochraňuj královnu.“ Následně se 600 členů královské rady sejde v Buckinghamském paláci, aby posvětili, že se novým králem stává Charles. Britská ekonomika následně přijde o miliardy korun. Lidé budou panikařit, královnu milují.

A jelikož je zdravotní stav panovnice podle všeho křehký, provedli ministři dost morbidní nácviky, aby se na její skon připravili. “Je to poprvé, co se sešli na jednom místě různí ministři. Kroky byly zahájeny zřejmě kvůli stáří královny,“ řekl zdroj webu.

Královnu přitom v poslední době sužují zdravotní problémy. Zrušila kvůli nim i několik měsíců dopředu plánovaný program. "Královna se dnes necítí dobře a rozhodla se, že se nezúčastní ranní mše v katedrále sv. Pavla při příležitosti 200. výročí Řádu sv. Michaela a sv. Jiřího,“ uvedl mluvčí Buckinghamského paláce v den mše.

Od této zprávy se obavy o její špatné zdraví zvětšují. 92 let je vysoký věk a královna je navíc workoholička. Svou roli bere velmi vážně a nechce chybět na žádné akci, pokud je to možné. Snad bylo cvičení ministrů zatím zbytečné a bude vládnout Britům ještě v dalších letech.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zyxr ( 17. srpna 2018 06:31 )

Debile

LadyAnn ( 2. července 2018 22:50 )

Karel (Charles), čekatel na trůn, si ještě dlouho ani neškrtne.

janka69 ( 2. července 2018 21:44 )

hej , bude vládnuť ešte dalších 50 rokov... hlúpa celá británia

Yarda ( 2. července 2018 13:18 )

Proč morbidní? To by musely být morbidní závěti, životní pojištění a podobné věci. Ale doufám (a královně přeji), aby takovéhle cvičení proběhlo ještě mnohokrát a až tohle bude potřeba, aby se to týkalo jiných ministrů.

spania ( 2. července 2018 12:39 )

Doufejme,že královna zůstane ještě nějakou dobu královnou a že jí bude zase lépe.Na druhou stranu 92 let je už dost a člověk nikdy neví...Myslím,že je dobré být připraven na nejhorší,aby pak všichni nezmatkovali,ale měli to pod kontrolou a věděli jak postupovat bez nějaké větší nervozity dál.

Zobrazit celou diskusi