„Je to naprostá pohádka,“ říká Alison Preiss z obchodu s domácími mazlíčky v kanadském Ontariu, kde Meghan Markle v roce 2015 Guye adoptovala na výstavě záchranné zvířecí skupiny. „Byl to pejsek, kterého nikdo nechtěl. Ale teď žije v paláci a honí se s královskou rodinou,“ dodala. Guyova neuvěřitelná cesta začala poté, co byl nalezen v lese v americkém Kentucky.

Poté, co strávil v útulku řadu dní marným čekáním, až si ho někdo vybere, ocitl se na seznamu zvířat určených k utracení. Útulek mu ale nakonec našel místo v Kanadě díky Dolores Doherty a její organizaci Psí sen.

Guy ještě nebyl v Kanadě ani celý den, když ho Dolores vzala na výstavu na předměstí Toronta. „Seděl tam s těma velkýma, smutnýma bíglíma očima a vypadal, že je naprosto v depresi. Nedalo se mu odolat,“ vzpomíná Doherty. Mezi zájemci byla i Meghan Markle, která tou dobou žila v Torontu, kde točila seriál Kravaťáci.

Když se objevily zprávy o zasnoubení herečky s princem Harrym, těšila se Dolores představou, že se jeden z jejích psů dostane až do královské rodiny. „Přesahovalo to moje nejdivočejší představy. Není to snad typický příběh o chudákovi, co ke štěstí přišel, když se bígl z Kentucky dostane do paláce?“ A loni v listopadu se Guy přestěhoval do Británie za Meghan...

Fotogalerie: Svatba Harryho a Meghan: Sláva novomanželům!
433 fotografií

A neskutečný příběh bígla pokračoval i před svatbou Meghan s princem Harrym. Do Windsoru ho totiž vezla ve své limuzíně samotná královna Alžběta. Vladařka je rovněž velkou milovnicí pejsků..

CELÝ ZÁZNAM: Svatba Harryho a Meghan očima Františky Čížkové! Jak se kdo oblékl?

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Svatba Harryho a Meghan očima Františky Čížkové! Jak se kdo oblékl? Redakce Blesk, Reuter

Fotogalerie: Fotky, které neměl nikdo vidět! Takhle…
163 fotografií

VIDEO: Harryho Meghan má štěstí: Před 80 lety by ke dvoru nesměla!

Video
Video se připravuje ...

Harryho Meghan má štěstí: Před 80 lety by ke dvoru nesměla! Redakce Blesk, Reuters

Fotogalerie
131 fotografií