Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krásku (32) nevzali k policii, protože si nechala udělat plastiku prsou

Autor: rc - 
31. března 2018
13:48

Chantal toužila být policistkou, ovšem ke sboru nebyla přijata kvůli tomu, že si nechala udělat plastiku prsou. Dvaatřicetiletá žena to nenechala jen tak a případ dala k soudu. Po šesti letech soudních sporů vyhrála!

V roce 2012 se Chantal přihlásila k policii v Berlíně. Úspěšně prošla vstupním testem, ale poté jí přišlo vyrozumění, že nemůže k policii nastoupit. Důvodem byly její prsní implantáty, které by podle předpisů policie ohrožovaly její zdraví, a během výkonu služby by mohlo dojít k jejich poškození.

Pohledná žena se však jen tak nehodlala svého snu vzdát a případ dala k soudu. Po šesti letech soudních tahanic se Chantal konečně dočkala. Podle zprávy z Univerzity v Bonnu, která se četla během posledního soudního stání, prsní implantáty nejsou žádným zdravotním rizikem, a Chantal tak může k policii nastoupit.

„Všechen ten emoční stres, slzy a schůzky za ten boj stály. Dělala jsem to jak pro sebe, tak pro ostatní ženy stejně tak. Prosím, vždy bojujte za to, co je pro vás důležité,“ řekla pro Mirror Chantal.

 VIDEO: Míša Nosková, operace prsou

Video  Míša Nosková, operace prsou  - Adam Balažovič
Video se připravuje ...

sachmat ( 31. března 2018 23:45 )

Ta neměla projít ne kvůli implantátům, ale svému mentálnímu nastavení… Osoba s nízkou sebedůvěrou u policie nemá absolutně co pohledávat. Pak se nedivme, že to tam vypadá, jak to vypadá… Stejně na tohle dříve či později dojede.

Zobrazit celou diskusi