Den D se blíží. První živoucí česká Barbie Gabriel Jiráčková alias Lolo Ta Bella se čím dál tím víc přibližuje svému snu být umělá. Před několika týdny podstoupila zákrok zvětšení rtů a nyní už se chystá na mnohem větší operaci. Pod kudlu tentokrát půjdou její prsa.

Gabriel musí často čelit kritice. Její poprsí je totiž dost velké i bez plastické operace. Blondýnka si ale stojí za svým. Chce mít ňadra mnohem větší. Díky silikonu by navíc prsa měla získat pevný a kulatý tvar, který momentálně Gabriel postrádá.

„Má prsa jsou velká, ale v kulatém tvaru drží jen v podprsence. Bez podpory zde trochu funguje gravitace, což by se u silikonů mohlo stát až po několika letech.. Nestydím se za to, naopak jsem ráda, že mám ideální tvar a objem, do kterého se vejde velké množství silikonu,“ vysvětlila Gabriel fanouškům na internetu.

Po umělých ňadrech mladá zpívající Barbie touží tolik, že se jí už o nich zdá dokonce i ve snech. „Dnes se mi o tom dokonce zdálo, v tom snu to bylo však naprosto bezbolestné a rychlé. Každý den mi přijde několik zpráv o tom, zda už jsem si silikony nechala ze dne na den udělat. Představují si to jako Hurvínek válku. Nic nejde tak rychle, objednání trvá cca tři měsíce dopředu a po samotném zákroku musí člověk téměř měsíc ležet v posteli na zádech, jíst utlumovací prášky a trpět. Takže to tak rychlé a jednoduché nebude,“ přiznala Gabriel, která ale s bolestí nemá problém.

Video
Video se připravuje ...

První živá Barbie z Česka (17 let): Měsíčně za vzhled utratí desítky tisíc! Veronika Ničmanová, Jan Jedlička

Jak sama prohlásila před časem, když si nechala zvětšit rty bez anestezie, pro krásu se zkrátka musí trpět. „Tento zákrok jsem podstoupila bez anestezie, za to mě většina žen, které jej podstoupily, obdivuje, jelikož dost trpěly i přes anestezii. Neříkám, že to nebolelo, i pár slz jsem uronila. Ale vše se dá vydržet,“ dodala Gabriel k videu ze zákroku.

Fotogalerie
50 fotografií