Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Internet šílí: Objevil se pes s nejlidštější tváří, jakou jste kdy viděli

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ana - 
14. března 2018
19:17

Chantal Desjardins z amerického Bostonu nedávno zveřejnila fotografii svého pejska Yogiho. Internet začal šílet. Osmiletý Shih-tzu, kterého na fotografii drží, má totiž až nebývale lidskou tvář. Pejsek se stal hitem internetu.

Hnědý psíček má průzračné oči a lidské „rty“. Okamžitě se spustila lavina obrázků, na kterých lidé srovnávají jeho podobu se slavnými celebritami. Někteří se domnívají, že se musí jednat o podvod. Majitelka jejich spekulace popírá.

Hit internetu

Twitterová hvězda Sian Welby se okamžitě chopila příležitosti a začala tvář psa srovnávat s celebritami. Yogi je údajně podobný Edovi Sheeranovi, Nicolasi Cage nebo Ryanu Broderickovi.

„Má ty nejvíc lidské oči, jaké jsem kdy viděl,“ zní jeden z komentářů na sociální síti. Mnozí spekulanti však poukazují na fakt, že jsou fotky upravené přes Photoshop. „Nejsou to jeho oči. Podívejte se na ten malý úsměv. Vypadá jako mužský,“ řekla pod fotkou diskutující Michelle.

Majitelka se brání: „Já opravdu nejsem fotograf, a už vůbec nejsem schopná cokoliv takto upravit.“ Majitelka přiznává, že si nikdy před takovým zájmem internetu nevšimla, že je její pejsek nějak výjimečný.

jasnovidec01 ( 15. března 2018 07:50 )

kombucha ( 15. března 2018 06:45 )

...a dyť jo,jen przněme,co to dá

1pravda1 ( 14. března 2018 23:08 )

co mě napadlo, to ani nebudu psát, ale možná vás to napadlo taky, někteří lidé mají psy raději než lidi

jasnovidec01 ( 14. března 2018 19:35 )

jednoznačně fotošop,dcera tyhle fotky dělá pro kamarády pomalu co týden,proč ten pes není focený na zemi při chůzi????není jelikož by se odhalil podvod,nebo chcete udělat z chlapa pohlednou ženskou???tohle vše jde udělat v programu haha

Zobrazit celou diskusi