Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

„Trump“ dorazil na olympiádu po boku „Kima“. Ochranka oba dvojníky vyhodila

Autor: ČTK, nkov - 
9. února 2018
20:40

Dvojníci amerického prezidenta Donalda Trumpa a severokorejského vůdce Kim Čong-una vzbudili značné pozdvižení během zahajovacího ceremoniálu olympijských her v Pchjongčchangu. Když se spolu objevili na tribuně, rychle zasáhla bezpečnostní služba a odvedla je pryč. I v zákulisí si však nesourodou dvojici řada návštěvníků s pobavením fotila a natáčela.

My spolu vycházíme skvěle,“ řekl agentuře Reuters Kimův dvojník. Oba skuteční státníci si přitom přes média často vyměňují urážky.

„Chtěli jsme tady všechny překvapit a přinést světu mír. A oni nás vyženou ze stadionu, to je opravdu nefér,“ dodal muž převlečený za severokorejského diktátora. „Rád bych věděl, jestli takhle budou zacházet i s mojí sestrou?“ dodal.

Kimova sestra Kim Jo-čong se v Pchjongčchangu zúčastnila slavnostního zahájení her, ceremoniál sledovala z VIP lóže. Za americkou stranu byl na místě viceprezident Mike Pence.

Domácí jihokorejští sportovci přišli na stadion společně s reprezentanty KLDR pod vlajkou symbolizující sjednocení Korejského poloostrova.

Poslední členka štafety s olympijským ohněm krasobruslařka Kim Ju-na pak převzala pochodeň od dvou hokejistek, jihokorejské a severokorejské členky společného národního týmu, který bude v Pchjongčchangu hrát.

Video  1. den na ZOH: Polonahý vlajkonoš, 15 tisíc vajec i návod na pisoáry  - iSport TV
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

montevideo ( 10. února 2018 10:12 )

Škoda, že je tam nenechali, jsou úžasní !

miro 49 ( 9. února 2018 21:35 )

Dobrý návod,měli by je oba vyhnat a nejen dvojníky.

montevideo ( 9. února 2018 21:16 )

Jsou skvělí !

Zobrazit celou diskusi