Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Manžela zabila šťouchanými bramborami: Nasypala mu do nich jed

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: vk - 
30. července 2017
05:50

Samasrská blondýnka je neuvěřitelnou žárlivkou. Dimitrij ji však dal důvod, neboť se potají scházel s jistou Olgou. „Za to zaplatí,“ řekla si Pužiková a v hlavě se jí už rodil plán, jak manžela potrestá.

„Proč na stole nejsou brambory?“ obořil se na ni v březnu 2012 Dimitrij. To neměl dělat. Nasupená Jekatěrina se rozhodla pomstít, a to pomocí brambor. Na stůl totiž přinesla brambory, do kterých nasypala smrtelnou dávku thallia.

„Je to nějaké hořké,“ postěžoval si prý Rus, když do sebe nevědomky ládoval toxický kov. Thallium, které si Jekatěrina vybrala, se používalo již za studené války.

Tehdy s ním agenti KGB vraždili nepohodlné občan, protože je velmi těžké tuto látku v těle vystopovat. Žárlivá Ruska ale měla smůlu, protože vyšetřovatelé nakonec přišli na to, proč Dimitrij zemřel. A po pěti letech od zabití manžela byla teď konečně shledána vinnou.

Thallium je považováno za mimořádně toxický prvek.  Smrtelná dávka pro člověka se odhaduje na 1–5 g. Mezi příznaky otravy patří vypadávání vlasů, bolest a znecitlivění nervů končetin, krvavé zvracení či bolest břicha, prsou a kloubů.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

MILLLIS ( 30. července 2017 18:20 )

Je to nejake horke.... Gesundheitliche Auswirkungen von Thallium Es findet keine große Anwendung im alltäglichen Gebrauch und wird lediglich als Rattengift oder Insektizid eingesetzt. Es ist geruchlos und geschmacklos, so gibt es kein Zeichen der Anwesenheit. Read more: http://www.lenntech.de/pse/elemente/tl.htm#ixzz4oKfzY3zP Tady se pise, ze thallium je bez chuti a zapachu.. takze byly horky ty rusky brambory a ne thallium

carmin-je-vemeno ( 30. července 2017 17:12 )

(I)

tgbg ( 30. července 2017 16:41 )

Někdy uprostřed bojů o Doněck běží přes ukrajinskou hranici do Ruska pes. “Kam běžíš?” zeptá se jej pohraničník. “Do Ruska, u nás už není co žrát.” O několik dní běží pes zpátky přes hranici na Ukrajinu. “Co se stalo?” nedá pohraničníkovi, aby se nezeptal. “Tam taky není co žrát, ale na Ukrajině se dá alespoň štěkat.”

hanka666 ( 30. července 2017 11:12 )

Bleskáči, snad Samara nebo Samarská oblast.

carmin-je-vemeno ( 30. července 2017 11:11 )

(I)

Zobrazit celou diskusi