Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Chlapec (21) otrávil sebe i své sourozence: Rodiče na ně už neměli peníze

Autor: aba - 
24. června 2017
21:45

K otřesnému případu vraždy a sebevraždy došlo v Indii. Jednadvacetiletý chlapec Abhimanyu Kumar tu připravil pro sebe a své sourozence otrávené burgery. Všichni po nich zemřeli.

Abhimanyu zabil několika sousty nejen sebe, ale i své čtyři mladší sourozence. Chlapec, který stejně jako otec pracoval jako pouliční holič, si uvědomoval, že rodiče nemají dost peněz, aby nakrmili všechny svoje děti, a tak se rozhodl jim "ulehčit." Alespoň tak vysvětluje svoje rozhodnutí v dopise na rozloučenou, který později našla policie.

Abhimanyu připravil burgery z masa, do kterého přidal jed. Ty pak dal svým čtyřem sourozencům, a tak Anu (17), Anshu (15), Archana (7) a Anurag (10) včetně nejstaršího Abhimaya zemřeli. 

Ten nabízel jeden otrávený burger i svojí matce, té však zrovna nebylo dobře, a tak nemohla nic jíst. To jí nejspíš zachránilo život. Stejně tak dvěma dalším dětem to, že zrovna spali, když jejich nejstarší bratr podával poslední večeři. 

Video  Mláďata orla na Jihlavsku někdo otrávil přímo na hnízdě! Mrtví jsou asi i rodiče  - Jiří Čada
Video se připravuje ...

pupi ( 26. června 2017 07:31 )

Já potkavám lidí kteří nechodí a nikdy nechodili do práce a děcek mají jak sraček . A světe div se vypadají jako INDOVÉ !!!!!

sores ( 25. června 2017 11:04 )

Je to primitivní hnus, dělat děti v žebrotě a nemoci je nakrmit, co je to za lidi? U nás si také nikdo nemůže dovolit víc jak jedno děcko s prům.platem 12 tisíc.Jen primitiv naseká děcka když má hluboko do peněženky. Děti si mohou dovolit ti, co na ně mají prachy!

naidka ( 25. června 2017 09:33 )

Jedna z pověstných Plesko-kachen. Nemáte na jídlo? Jezte burgery!

barracuda.sro ( 25. června 2017 07:34 )

Chlapec (21) otrávil sebe i své sourozence: Rodiče na ně už neměli peníze. To si snad děláte krdel a krndičku . CHLAPEC -21 let. To je opět škvár !!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání