Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nejhorší prodloužení vlasů, jaké jste kdy viděli: Kvůli nekvalitnímu lepidlu má teď dívka plešku

Autor: aba - 
23. února 2017
23:07

Devatenáctileté studentce Holy Jane chtěla její maminka v dobré víře pomoci s jejími problémy s úzkostí a depresí a tak ji vzala do salonu, kde dívce uměle prodloužili vlasy. To ale netušila, jak to dopadne.

Lepidlo, které v salonu použili k nalepení umělých loken na ty dívčiny, bylo zřejmě nekvalitní. Alespoň to si myslí dívka, které po vlasovém prodloužení nejen vypadaly umělé prameny, ale dokonce i její původní vlasy a na hlavě má teď místy plešku.

Když si sáhla do vlasů, vytáhla s těmi umělými i ty svoje. Devatenáctiletá studentka teď trpí ještě větší depresí, nosí paruky a odmítá vycházet z domu.

Co je to prodlužování vlasů?

Prodlužování vlasů je připevňování malých pramínků umělých vlasů na pramínky původní. Existuje tzv. mechanické provedení za studena, kdy se umělé prameny přichytí k hlavě pomocí sponek, kroužků nebo speciální lepicí pásky. Druhé provedení je tzv. chemické, při kterém se používají chemické látky k získání pevných spojů za pomoci tepla. 

Heather ( 25. února 2017 10:00 )

 Jen maly detail...vlasy ktore sa prirabaju nikdy nie sú umele...jedna sa o vlasy z inych ludi ktore sa vykupuju...a to co sa slecne stalo nemuselo byt zle lepidlo ale neodborna práca kadernicky...kdo nevie robit s keratinom nemal by ho brat do ruky lebo pokial to zle zpravi tak sa toto stava...a pre tych co to tu potrebuju odsuzovat uvedomte si ze nie kazda zena ma ktasne dlhe vlasy niektoeym zenam nikdy pekne dlhe vlasy nenarastu a ked viem co vsetko robia v dnesne dobe muzi ked im zacnu riednut alebo sedivet vlasy tak tohle je malickost...prehadzovacky vela placu a stresu drahe masaze hlavy milion samponu proti vypadavani farbenie paletkou na cierno hrdzavo a neviem ako este...som kadernicka takze viem ze muzi riesa vlasy viac ako zeny

salto ( 24. února 2017 08:49 )

Já myslel, že to je zdenekk

Zobrazit celou diskusi