Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kristi (25) kvůli rakovině amputovali nohu. S její kostrou obráží svět

Autor: bk - 
19. ledna 2017
21:20

Kristi Loyall (25) přišla kvůli rakovině o nohu. Se ztrátou končetiny se ale překvapivě rychle smířila. Dokonce se rozhodla, že si kostru své amputované pravé nohy ponechá. Nyní ji bere všude s sebou a fotí ji při různých příležitostech a situacích. Žena své snímky vystavuje na Instagramu, kde se staly senzací.

Před rokem se Kristi Loyall objevila na pravé noze malá bulka. Lékaři ji později diagnostikovali jako nádor. Žena trpěla sarkomy měkkých tkání, což je vzácná forma nádorů.

Kristi si od lékařů vyslechla špatnou zprávu: Noha bude muset být pod kolenem amputována. Pohotově se zeptala: „Mohu si ji nechat?“ Amputovanou končetinu si Kristi opravdu nechala. A její kostru nosí všude s sebou.

Na Instagramu si vytvořila profil nazvaný „Jednonohý poutník“. Kristi ho plní fotografiemi své nohy na různých místech i za různých situací. Sledujícím se tak může naskytnout pohled, jak kostra mačká čudlík na televizním ovladači, leží na spícím miminku nebo ji dokonce očuchává pes a ohryzává kočka.

Kristi s kostrou své amputované končetiny také cestuje. Zvěčnila ji i v lese, na mostě, při západu slunce a na hřbitově. Rovněž jí dopřála i tetování. Světu chce ukázat, že i po ztrátě končetiny život nekončí a může se užívat plnými doušky.

Profil sleduje přes 14 tisíc lidí a na Instagramu se stal senzací. Reportáž o něm přinesl i web televize CNN. Reakce v komentářích jsou překvapivě pozitivní. Fotografie přijdou sledujícím vtipné a roztomilé, Kristi je pro mnohé hrdinkou.

Žena není v současnosti kvůli svému zdravotnímu stavu práce schopná. Pro web Dailymail uvedla, že doufá, že díky svým fotografiím se jí podaří získat peníze pro budoucí potřebnou péči.

djaba ( 20. ledna 2017 07:19 )

 Morbidní expertko ,spíš by to chtělo máknout .Zrovna teď hledají u nás markety pokladní a některé svátky mají volné .

Zobrazit celou diskusi