Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Povánoční výprodeje ve světě: Očekávání rekordních tržeb a fronty od brzkého rána

Autor: aba - 
26. prosince 2016
12:26

Již tradičně následují po Vánocích v obchodech velké výprodeje. Některé obchody zlevní své zboží až o 80 %, elektroniku až o 50 %. V Anglii stáli první nedočkavci ve frontě už od dvou hodin od rána, a možná i proto očekávají obchodníci rekordní tržby.

Vánoční stres střídá povánoční šílenství ve frontách. I tak se dá popsat situace v Anglii z dnešního rána. Obchody tu již tradičně začínají své výprodeje na Štěpána a lidé si je nechtějí nechat ujít. První návštěvníci si zajistili první místo ve frontě už okolo druhé hodiny ráno.

Lidé přicházejí do front dobře vybavení, mají s sebou rozkládací židličky, deky a termosky s čajem, aby do šesté ráno vydrželi. Většina obchodů totiž uzpůsobuje svoji otevírací dobu začátku výprodejů, a proto otevírá výrazně dříve než normálně.

Odborníci letos očekávají rekordní tržby. Podle odhadů by mělo do ulic vyrazit nakupovat až 14 milionů lidí po celé Anglii. 

montevideo ( 26. prosince 2016 13:47 )

Na podzim o 30 % zdraží a po vánocích o 10 % zlevní. A lidi se mohou po ... Bylo to ve slevě. Sice to nepotřebuji a navíc se mi to nelíbí, ale nekup to !

montevideo ( 26. prosince 2016 12:51 )

Lidi zešíleli. Kvůli nějakým "slevám" jsou schopni se ušlapat.

petr11 ( 26. prosince 2016 12:43 )

.....to není normální...to je jeden velkej blázinec

Zobrazit celou diskusi