Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

62letá matka šokuje: Jsem potřetí těhotná!

Autor: shp - 
16. září 2016
18:18

V jejím věku se ostatní ženy těší na to, až se stanou babičkami. Ona se však příští měsíc chystá rodit! Španělská doktorka Lina Alvarez z provincie Lugo porodí své třetí dítě ve věku 62 let. Odborníci si klepou na čela, ale ona je šťastná, že se bude opět moci stát matkou.

Doktorka si totiž za svůj život už prožila své. Její nejstarší syn (27) je vážně postižený. Během rutinní gynekologické prohlídky mu totiž lékař poškodil mozek a hlavu. Narození handicapovaného syna pak vedlo k rozvodu s manželem, který jeho stav neunesl.

Umělým oplodněním později lékařka počala syna Samuela, kterému je nyní už 10 let. Teď se rodina opět rozroste. Lina Alvarez totiž našla doktora, který souhlasil, že jí provede hormonální léčbu a implantuje oplodněné embryo. A podařilo se, Španělka otěhotněla a nyní je v osmém měsíci těhotenství.

Cítím se jako žena ve 30 letech. Abych se cítila lépe, je nemožné,“ říká Lina Alvarez. „Všechno jde perfektně. Cítím se, jako bych dostala druhou šanci na těhotenství, které mě dělá mladší a silnější,“ dodala. Její vyšší věk jí starosti nedělá.

Když jí bude 30, mně bude 90 let. Budu babička a matka,“ pokračuje Alvarez. Výchova miminka však pro ni bude obtížná, jelikož se musí starat o handicapovaného syna. Je totiž jeho hlavní ošetřovatelkou a nyní jí přibude spousta dalších starostí.

marianskelazne ( 22. září 2016 12:07 )

boze, neexistuje zadna etika, nic, ti lekari jsou otresni!!! zakony na to nejsou..no, hold nas je moooc malo na svete

y1xcvbnm ( 17. září 2016 09:33 )

nezodpovědná a bláznivá ženská, už ve 40 letech je to nezodpovědné ale v tomto věku !!!! šílenost.

plebejec ( 16. září 2016 22:16 )

Proč jí nadáváte,..každá máma si zasluhuje úctu! Navyše, ona je hezká a na ten věk vubec nevypadá. V 62. kočka,...určitě bych se s ní vyspal. Fakt sympatická,...neznáte její adresu?

Zamoska ( 16. září 2016 19:28 )

 Paní se zřejmě pomatla. Nedozije se jeho maturity

Zobrazit celou diskusi