Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Babička (53) je znovu matkou: Přes antikoncepci počala a porodila zdravé dítě

Autor: evak, INT - 
25. ledna 2012
18:04

Debbie Hughes (53) se stala nejstarší Britkou, která počala i porodila zcela přirozeně. Přestože už má dvě vnučky, přivedla na svět neplánovaně syna Kylea. O neopatrnosti nemůže být řeč, Debbie brala antikoncepci.

"Najednou jsem začala přibírat, až si můj syn Marc dělal legraci, jestli nejsem těhotná. Pomyslela jsem si, že to nemůže být pravda. Brala jsem antikoncepci a stále jsem měla periodu. Pro test jsem si ale došla, i když jsem si myslela, že jsou to vyhozené peníze," řekla Debbie pro DailyMail. Když se jí na testu objevil pozitivní výsledek, pro jistotu si na to vzala brýle.

Ihned spěchala ke své doktorce, která z toho málem spadla ze židle. Gynekoložka Debbie varovala, že v jejím věku to znamená riziko jak pro ni, tak pro dítě. Hrozil potrat i předčasný porod. Debbie se ale se svým partnerem Paulem Clarkem (45) od toho nenechala odradit. Kyle nakonec přišel na svět přirozenou cestou a úplně zdravý.

Hrdá matka už před Kylem porodila tři děti - syna Marca (26), dceru Hayley, která ale tragicky zahynula týden před svými 18. narozeninami a syna Brandona (11). S dalším dítětem nepočítala. Svou pozornost chtěla plně soustředit na Marcovy dcery Lydii (2) a Nicole (3). Ničeho však nelituje. "Jsem víc unavená než předtím, hlavně při nočním krmení. Jsem ale ráda, že jsem zase máma," dodala se synem v náručí.

e.44 ( 26. ledna 2012 14:02 )

Klidně si mysly, že nejseš nezodpovědná a bláznivá, ale rozhodně ti chybí cit a schopnost rozlišovat různé případy podle okolností, které k nim vedly. Tvoje poznámka o rozmnožování až do smrti je, vzhledem k tomu, co jsem psala, dost mimo. Nikdo po tobě nechce, abys tuhle pani obdivovala, ale v tomhle konkrétním případě nazývat tu ženu " k.r.á.v.a stará nezodpovědná" je dost nepravdivé,hnusné a sprosté

honzina ( 26. ledna 2012 08:39 )

frigidní nejsem, mám 2 děti a 3 vnoučata, ale taky nejsem tak nezodpovědná a bláznivá, abych si v 53 letech pořizovala dítě, pokud vám to přijde normální, klidně se rozmnožujte třeba do smrti, já to neuznávám, a obdivovat to nebudu

hugu ( 25. ledna 2012 23:04 )

Je vidět,že jsem muž,po přečtení toho článku jsem vůbec nepochopil,že ta spokojená a šťastná paní je vlastně " k.r.á.v.a stará nezodpovědná",při mém chápání se obavám,že to stejně nepochopím.

e.44 ( 25. ledna 2012 21:19 )

Jaká kráva nezodpovědná? Brala antikoncepci? Brala. Za její selhání nemůže. Já mám sice k těhotenství v takhle pozdním věku taky svoje výhrady, ale ty se týkají převážně ženskej, co si až po pětačtyřicítce vzpomenou, že by bylo na čase si pořídit 1. dítě a většinou dokonce bez tatíka a lítaj kvůli tomu po doktorech, jsou samá hormonální léčba a umělé oplodnění. Ale v tomhle případě k tomu došlo nechtěně a přirozenou cestou. Navíc je to její už čtvrté dítě a její manžel je podstatně mladší a kdyby se s ní něco stalo, tak se o dítě postará on. Já z tebe mám stejný pocit jako nanometr. Připadá mi že jí skutečně závidíš sexuální apetit jaký má i po padesátce a to, že to má s kým dělat. Jako bys byla už od 30ti frigidní a navíc o tebe nikdo nestál.

honzina ( 25. ledna 2012 20:03 )

no tak to bych jí teda měla co závidět demente

Zobrazit celou diskusi