Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

V 60 letech porodila první dítě: Manžel (68) ji opustil, jakmile ho slyšel plakat

Autor: bop - 
21. července 2017
15:24

Skoro to zní jako smyšlený příběh. Nakonec, ty nejzajímavější často píše život sám... Atifa Ljajic (60) si celý život přála mít děti. Se svým partnerem, Serifem Nokićem (68) se o ně více než 20 let snažili. Nakonec se zázrakem přece jen dočkali a díky moderní medicíně Atifa v neuvěřitelných 60 letech porodila své vlastní dítě. Jenže jakmile malou Alinu uslyšel Serif plakat, všechno ho rychle přešlo. Atifu opustil a Aliny se zřekl...

Atifa Ljajic ze Srbska o vlastním dítěti snila dlouhá desetiletí. S partnerem se o něj velmi dlouho snažili, ale bohužel se jim opakovaně nedařilo. Když se ženě blížila šedesátka, už se vzdávala naděje, že se někdy miminka skutečně dočká. Moderní medicína ale pomohla tam, kde příroda nestačila a v neuvěřitelných šedesáti letech se Atifě skutečně podařilo přivést na svět zdravou holčičku.

V té době už její partner Serif Nokić dosáhl 68 let. V den, kdy se malá Alina narodila a on ji poprvé uslyšel plakat, obrátil o 180°.  Řekl své ženě, že je na dětský pláč příliš starý. Že by ho miminko v noci budilo a on by se nemohl pořádně vyspat. „Nakonec, jsem nemocný muž, je mi 68, jsem cukrovkář a mám slabé srdce. Není to jednoduché nespat celou noc a poslouchat dětský pláč,“ nechal se slyšet.

Jakmile poprvé viděl miminko v Atifině náruči, rozhodl se, že nechce být součástí této nové rodiny. Alina neponese ani jeho příjmení a odmítl se nechat zaregistrovat jako její otec. Není jisté, jestli pár použil sperma anonymního dárce.

Atifino těhotenství bylo pokládáno za rizikové a tak musela zůstat poslední tři měsíce před porodem v nemocnici. Sama má zdravotní problémy, jako třeba vysoký tlak, ale je odhodlaná postarat se o malou Alinu sama. Žena dříve pracovala v textilní továrně a nyní bere důchod, takže příliš mnoho peněz nemá.

„Cokoli se stane, ať už Serif zůstane nebo odejde, budu bojovat, abych Alinu vychovala nejlépe, jak budu moci a abych jí předala ty správné zásady. Budu žít pouze pro ni,“ říká odhodlaná Atifa.

 „Vím, že to nebude jednoduché, ale stále věřím, že jsou na světě dobří lidé, kteří mi budou chtít pomoci,“ dodala pro britský list The Daily Mail Atifa, která nemá žádné příbuzné, kteří by jí pomohli. 

Novopečená matka si moc dobře uvědomovala, jak svým těhotenstvím riskuje. „Věděla jsem, že je to v mém věku velký risk, ale mé jediné přání v životě bylo mít dítě, a to se mi splnilo. O svůj život jsem se vůbec nebála. Bůh mi dal sílu. Nikdy jsem se necítila lépe,“ dodala Atifa.

Video  Atifa Ljijac porodila v 60 letech své první dítě. Jakmile ho její partner poprvé uslyšel plakat, ženu i s dcerou opustil.  - Youtube / B92
Video se připravuje ...

sores ( 22. července 2017 09:27 )

Babky rodí! je to trestný čin a odpornost proti přírodě,fuj!!!

majojo ( 21. července 2017 22:28 )

Když umře mladý člověk a nechá po sobě malé dítě, obvykle tu bývá ještě partner, rodiče a sourozenci. Takhle je to fakt záležitost pro sociálku.

janka69 ( 21. července 2017 22:10 )

??????? to čo je za doktora , ktorý urobí takúto zvrátenosť ???????? ako jej to mohli vôbec dovoliť ??? chúďa to bábätko , už teraz ho ľutujem......

y1xcvbnm ( 21. července 2017 21:46 )

oba dva nekonale hloupí primitivové , babka vypadá na 75 let, je to nějaká kachna, že????

w.mojko ( 21. července 2017 21:44 )

choré...

Zobrazit celou diskusi