Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tygr zachránil ošetřovatele před útokem levharta, šelma po něm šla zezadu

Autor: shp - 
15. srpna 2016
23:16

Začalo to nevinným mazlením se lvicemi, mohlo to však skončit drsným napadením nepozorného mexického ošetřovatele. Eduardu Seriovi šel po krku levhart, který se nenápadně plížil za ním, aby se poté rozběhl k útoku, ten však hbitě překazila jiná šelma.

Eduardovi zachránil život tygr Aztlan, který si všiml, že levhart Dharma startuje k útoku. Ošetřovatel neměl nejmenší ponětí, že mu jde o život, až do chvíle, kdy se otočil a viděl, jak se obě kočkovité šelmy více než kočkují.

Zachoval ale chladnou hlavu a levhart v útoku nepokračoval. Šelmy různých druhů jsou v mexické zoo Black Jaguar White Tiger zvyklé žít spolu. Stejně tak si navykly i na přítomnost ošetřovatelů. Pořád to jsou ale predátoři.

Ošetřovatel celou věc bral s humorem, moc dobře ale ví, že kdyby na něj levhart zaútočil zezadu, mohlo být už dávno po něm. Video se soubojem šelem na serveru YouTube vidělo již 640 tisíc lidí.

Video  Ošetřovatele zachránil před útokem levharta tygr.  - Youtube.com/Black Jaguar White Tiger Foundation
Video se připravuje ...

naidka ( 17. srpna 2016 10:50 )

Kucerka ( 16. srpna 2016 22:37 )

 Ono by nebylo vůbec na škodu, kdyby si média opravdu přečetla pravý komentář "ošetřovatele"...Sám ho sleduji už nějaký ten pátek na Instagramu, a sám vím, že toto video je už pěkně staré a nemluvě o tom, že se o žádný útok nejednalo...Je fakt smutné, že viralizuji zrovna toto... Raději by měli propagovat jeho nadaci...nebo aspoň ukázat to...jak Dharmu vychoval https://www.instagram.com/p/BJLjqVghlLG/

naidka ( 16. srpna 2016 11:45 )

Jo. A rovnou si lehl na záda, myslím tím na svoje.

Yucatan ( 16. srpna 2016 11:34 )

 Běžel se jen pomazlit.

naidka ( 16. srpna 2016 10:36 )

Thomasino ?? ??

Zobrazit celou diskusi