Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krásku pobodal vraždící šílenec v Londýně. Chtěla mu pomoci, ale vyklubal se z něj útočník

Autor: els - 
4. srpna 2016
19:58

Izraelská turistka Yovel Levkowski (18) promluvila o krvavé noční události, která se odehrála na Russellově náměstí v Londýně. Devatenáctiletý mladík somálského původu ubodal nožem jednu ženu a dalších pět nic netušících kolemjdoucích zranil.

Mezi zraněnými byla i Yovela Levkowski. Ta se v tu chvíli vracela z večeře se svým dědečkem zpět do hotelu. Trávila v Londýně svou dovolenou. Za několik dní má totiž nastoupit službu v armádě.

„Nevím, jestli je to štěstí nebo zázrak,“ vypověděla Yovela. „Žena, co stála vedle mě, zemřela přímo před mýma očima,“ dodala Yovela o děsivé události. Sama v tu chvíli neměla ponětí, co se na náměstí děje. Vypověděla, že chtěla mladíkovi pomoci a on ji na oplátku bodl do ruky.

Video  Útočník ubodal v Londýně ženu a zranil pět lidí.  - Reuters
Video se připravuje ...

„Bála jsem se, že jde o teroristický útok a byla jsem si jistá, že dva mladíci, kteří prchají z místa činu, jsou oběti,“ svěřila se Yovela. „Ucítila jsem bolest v ruce. Myslela jsem, že jsem se uhodila, ale ukázalo se, že mě pobodal,“ dodala o hrozivé noci dívka.

Nešlo však o teroristický útok, jak se Yovela domnívala. Policie tvrdí, že mladík trpí mentální poruchou. Po náměstí tedy v záchvatu šílenství běhal s nožem a bodal do náhodných kolemjdoucích. Přivolaná policie ho nakonec zneškodnila pomocí paralyzéru.

Zorka ( 6. srpna 2016 17:45 )

Nekrmte nás už s takovejma blbostma že každej muslim kterej zabíjí je duševně nemocnej!Nedělejte z lidí už blbce!Co muslim-to duševně nemocnej!Nejsme stádo ovcí aby jsme nevěděli proč muslimové zabijí!Žádná duševní nemoc!Prostě prachsprosté vraždy ve jménu toho jejich Alláha.Oni nejsou duševně nemocní!Oni moc dobře vědí co dělají!!!

Milann ( 5. srpna 2016 09:52 )

A nejsou to jen výmluvy? Není těch cvoků nějak moc.

gabreta ( 5. srpna 2016 07:08 )

Já jsem si hned myslel, že to nemůže být žádnej terorista, když to je mladík somálského původu, ale psychicky narušenej jedinec. A Bůh ví, jestli ho ta holka nevyprovokovala!!

petr1982 ( 4. srpna 2016 23:31 )

Evidentně je asi každej druhej čmoud duševně nemocnej. Asi nekřičel Alah Akbar, tak to neni terorista, ale nemocný chudák.

hanka666 ( 4. srpna 2016 22:51 )

Angličani neumí střílet ostrýma???

Zobrazit celou diskusi