Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Londýnský zabiják má dětskou tvář! Na škole ho šikanovali, říkají spolužáci

Autor: shp - 
5. srpna 2016
07:58

To je on – pomatenec, který na Russellově náměstí v centru Londýna zaútočil nožem na kolemjdoucí. Zakaria Bulhan (19) zabil Američanku Darlene Horton (†64) a pobodal dalších pět lidí. Podle vyšetřovatelů nebyl Nor somálského původu příčetný.

Byl to tichý a stydlivý žák,“ popsali vraha deníku The Sun jeho spolužáci. Jenže už tehdy se Bulhanovi možná honily hlavou šílenosti, které ho nyní dovedly k vraždění.

Podle spolužáků však za jeho změnou chování může stát to, že byl Bulhan často terčem posměchu a šikanování. To mohlo podle psychologa vyústit v nepředvídatelný útok.

Američanka Darlene Horton (†64) byla v Londýně za svým manželem, který v britském hlavním městě pracuje jako profesor. Vrátit se měla domů v den, kdy zemřela násilnou smrtí.

Bohužel se připletla do cesty Bulhanovi. Zcela náhodně. Stálo ji to život. Šílenec pobodal ještě další tři ženy a dva muže. Ti jsou však mimo ohrožení života.

Video  Útočník ubodal v Londýně ženu a zranil pět lidí.  - Reuters
Video se připravuje ...

ollina ( 5. srpna 2016 17:59 )

Každý ví, že šikana pochází na školách ze strany imigrantů. Bojí se jich žáci i učitelé.

hejhej ( 5. srpna 2016 15:08 )

Pořád se někdo snaží muslimské vrahy omlouvat. Že nejsou normální signaluzuje už to, že třískají několikrát denně hlavou o zem, neuznávají jinou kulturu a náboženství a neváží si života svého ani druhých, prostě VRAZI a nic je nemůže omlouvat. Na fotce tupý výraz vraha.

jiznicechy ( 5. srpna 2016 14:11 )

Takže teď jsem ho ještě šikanovali. Nejen psychicky nemocný, ale ještě i šikanovaný. Co jsem mu ještě udělali???

rumungro ( 5. srpna 2016 13:06 )

Šikana - šílenost -psychická nemoc - vliv okolí = vaše vina ! Jde o klíny do hlavy dvou nejvlivnějších amerických deníků a agentury Reuters , od kterých přebírají ostatní agentury zprávy.

rbwtrnava ( 5. srpna 2016 12:43 )

 dufam, ze jeho detska tvaricka a detska ***ka dostanu vo vezeni zabrat

Zobrazit celou diskusi