Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Britská džihádistka strašila Londýn bombou. „Sranda,“ vysmívala se pak na webu

Autor: mb - 
27. května 2016
21:20

Džihádistka Sally Jonesová (47) z Británie vyhrožovala Londýnu bombovými útoky v metru. Poté, co Spojené království zpřísnilo bezpečnostní opatření a nad městem dokonce hlídkoval konvertoplán (hybrid mezi vrtulníkem a letadlem), teroristka otočila. Najednou se vysmívala Britům, že jsou „strašpytlové“.

„Upřímně, do centra Londýna bych v červnu nebo červenci nejezdila. A už vůbec bych nejezdila metrem. Anglie… BOOM!“ napsala Sally Jonesová, která kdysi zkoušela prorazit jako rocková zpěvačka, ale nakonec skončila u radikálních islamistů.

Na přímou hrozbu britské úřady zareagovaly zesílením bezpečnostních opatření. Nad Londýnem začaly hlídkovat dva unikátní létající stroje, konvertoplány V22 Osprey.

„Toto je důležitý díl v naší výbavě, který nám umožní na případný útok reagovat rychleji. Umí vzlétat jako vrtulník a taky můžeme přistát na omezeném prostoru kdekoliv ve městě,“ prozradil armádní zdroj britským médiím. Oproti vrtulníku má pak tu výhodu, že pojme několikanásobně více vojáků.

Z bezpečnostních opatření si ale rodilá Britka nakonec dělala legraci a své bývalé spoluobčany na internetu hanila. „Je mi vás líto, je hrozně snadné vás vystrašit. Užijte si léta,“ napsala na sociální síť Twitter. „Lidi, klid, nepanikařte. Jen jsem doporučovala, že by bylo lepší cestovat do Londýna autobusem, to je všechno,“ vysmívala se dále.

Sally Jonesová si nyní říká Umm Hussain a dle svých slov se nachází v Mosulu, který ovládá Islámský stát. Jejího o generaci mladšího manžela Juanida Hussaina (†21) zabil nálet amerického dronu loni v Sýrii. Jonesová mezitím naznačila, že by byla ochotná stát se sebevražednou atentátnicí.

hejhej ( 28. května 2016 16:04 )

Muslimská primitivní čůza s vypatlaným mozkem !!!!

Zobrazit celou diskusi