Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hned dva masakry v Mexiku: Uhořelá těla a vystřílená rodina s dětmi

(Ilustrační foto)
(Ilustrační foto)  (Autor: Facebook)
Autor: ČTK - 
31. července 2016
08:48

V Mexiku k vraždám dochází často, ovšem ze zdejší sobotní bilance mrtvých i tak mrazí. V sobotu se tu odehrály hned dvě tragédie, při nichž přišlo o život nejméně 16 lidí. Jednu sedmičlennou rodinu, včetně dvou malých dětí, kdosi postřílel. Dalších 9 osob pak smrt našlo v plamenech...

Při dvou masakrech v sousedních mexických státech Michoacán a Guerrero zahynulo v sobotu nejméně 16 lidí, informovala dnes agentura AP.

Devět ohořelých těl bylo nalezeno v automobilu v oblasti Cuitzeo nedaleko potrubí, které provozuje státní společnost Petroleos Mexicanos, uvedla prokuratura státu Michoacán. Vyšetřovatelé nyní zjišťují, zda smrt osob může souviset s možnou krádeží paliva.

Ve stejný den policie nalezla sedm zastřelených členů jedné rodiny, včetně dvou dětí, ve státě Guerrero. Všichni byli zabiti ve svých domech, které se nacházejí nedaleko od sebe.

V minulém roce došlo v Mexiku k 20.525 vraždám, 2402 z nich se odehrálo právě ve státě Guerrero.

Ford Henry ( 31. července 2016 09:10 )

V Mexiku? V zemi kde nesmí lidi vlastnit střelné zbraně někoho postříleli? Tak to jsem šokován.

cid2000 ( 31. července 2016 09:05 )

 Mexiko je hrůzostrašné. Bohužel, je to nekonečný boji s narkomafií,protože ji kryjí vlivní regionální politici a policistů.Začarovaný kruh.Jedině he všechny postřílet,ale to nejde z demokratických důvodů.Půlka Mexika je úplně v haj.z.lu bezpečnostně.Ty narkošmejdi vraždí pro výstrahu i malé děti, kojence!

Zobrazit celou diskusi