Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Albert (†54) spáchal sebevraždu: Bez dcer můj život nemá smysl, napsal na Facebooku

Známý trenér Albert se oběsil, protože ho opustila partnerka se dvěma malými dcerkami.
Známý trenér Albert se oběsil, protože ho opustila partnerka se dvěma malými dcerkami.  (Autor: Facebook)
28. června 2016
12:37

Lidé ve slovenském Ružomberku jsou zděšení. Jejich známý a kamarád, ve městě velmi populární sportovec a trenér Albert (†54) spáchal sebevraždu. Se svými bližními se srdceryvně rozloučil na Facebooku.

Poslední rozloučení se světem napsal ružomberský sportovec v půl třetí ráno v pondělí na Facebook. „Promiňte mi to všichni, není to žádný zkrat ani unáhlené jednání, je to promyšlený čin. Celý svůj život jsem se snažil nejvíc, jak jsem dokázal, a neměl jsem lehký život,“ začal svůj status Albert na sociální síti podle webu Pluska.sk.

Vysvětlil v něm, že se nejdřív musel vypořádat se smrtí 16letého syna. Potom si našel novou lásku Lucku, která mu porodila dvě dcery. Vztah s mladší ženou se však rozpadl. Odešla od něj a malé dcerky vzala s sebou. To Albertovi zlomilo srdce a ze své situace už neviděl jiné východisko než sebevraždu.

Dělal jsem všechno proto, aby se vrátily, ale v posledních dnech jsem se dozvěděl, že Lucia má vážný vztah, a to mi zlomilo vaz. Řekla, že se ke mně už nikdy nevrátí. Pro mě proto život na tomto světě už nemá žádný význam. Velmi je všechny tři miluji a doufám, že budu moct být jejich andělem a hlavně ochráncem,“ odhalil svůj bolestivý osud.

Bez mých dcer můj život nemá žádný smysl. Nedělejte nic, nikoho nevolejte, já jsem už na daleké cestě, mně už nepomůžete. Sebrala mi dcery, tak jdu za synem,“ končí Albert svou veřejnou rozlučku. I když tato slova napsal v noci, po deseti minutách si status přečetl jeho kamarád Marek. Ten udělal vše pro to, aby příteli pomohl.

Vzbudil jsem Albertova souseda, aby mu šel vykopnout dveře, jestli je v pořádku. Když to nepomohlo, tak jsem zavolal policii. Až hasiči vylomili bezpečnostní dveře,“ popsal traumatizující událost Marek.

Hasiči však byt otevřeli až dvě hodiny poté, co Albert napsal svá poslední slova. Našli ho bez známek života. Oběsil se. Lidé, kteří Alberta znali, nejsou ze sebevraždy až tak překvapení. „Když jsme nad ránem vyšli z bytu a soused nám řekl jenom ‚Albert...‘, věděla jsem, která bije. V poslední době byl velmi nešťastný, děti mu velmi chyběly, pro ně žil,“ vzdechla sousedka.

Syn se mu oběsil, rozpadlo se mu manželství a teď i tento vztah,“ dodala s povzdechem. Albert byl v Ružomberku velmi známý, oblíbený a aktivní sportovec. V minulosti učil tělesnou výchovu, trénoval dorostence ve fotbale, lyžoval i závodně běhal. Jeho smrt okolí hluboce zasáhla.

starx ( 11. října 2016 19:14 )

u dnesnich zenskych nic nenormalniho, s jednou takovou jsem zil 13 let,pak me vyhodila a jeste ze me udelala debila....

maledivy2016 ( 28. června 2016 17:38 )

Debile buď rád, že jsi bez parchantu!! Pořiď si pejska, tam je alespom upřímnost a láska, anebo neotravuj a zdechni!

mnpv ( 28. června 2016 15:55 )

Pán byl zřejmě psychicky labilní a nevyhledal včas pomoc. Je to jeho rozhodnutí.

ellenic ( 28. června 2016 13:52 )

Věděla, že přišel o syna, nejdříve si s ním pořídí dvě děti a potom odejde i s dcerkama. Některé ženské si nezaslouží žádnou pozornost . To byla tedy čilá, když jako máma dvou malých dětí si našla chlapa.

lubosbeyr ( 28. června 2016 13:02 )

Tak nevím co si o tom mám myslet.Všechno se dá řešit jinak než sebevraždou.

Zobrazit celou diskusi