Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Narozeninová oslava za 3,5 mega: Boxer Amir Khan se rozšoupnul kvůli dceři (2)

Autor: mka - 
6. června 2016
22:03

Britský boxer Amir Khan (29) na přepychových oslavách nešetří. Před třemi lety uvedl svět v úžas, když za svatbu s manželkou Faryal (24) utratili údajně 1 milion liber, což je asi 35 milionů korun! Nyní se „plácl přes kapsu“, aby uspořádal své dceři pohádkovou oslavu druhých narozenin.

Amir veškeré plánování nechal na své manželce, takže se nakonec možná trochu divil, když mu chodily účty. Organizace pohádkové oslavy totiž jeho ženě trvalo celé tři měsíce, boxer ale většinu tohoto času trávil tréninkem.

„Celou dobu jsem si říkal, za co všechno asi moje žena ty peníze utrácí, když mi chodily účty na horentní sumy,“ svěřil se boxer. „V okamžiku, kdy jsem vstoupil dovnitř, jsem byl ale ohromen. Odvedla skutečně vynikající práci,“ dodal boxer, který svou dceru Lamaisah asi rád rozmazluje, protože celá oslava ho stála v přepočtu neuvěřitelných tři a půl milionu korun!

Na akci, která se konala na stadionu v Manchesteru se sešlo celkem 250 hostů a o zábavu se staraly princezny z pohádek Walta Disneye, prasátko Peppa nebo sbor baletek. 

„Všechny peníze, které utratím pro radost své dcery, za to stojí,“ řekl Khan o astronomické ceně, kterou za oslavu zaplatil. „Všechno, co dělám, všechny zápasy, dělám jedině pro svou dceru. Tak proč jí nedopřát pěknou oslavu, když si to mohu dovolit,“ dodal profesionální boxer.

Jeho žena Faryal také uznala, že oslava byla velmi extravagantní, a dodala, že ji rozhodně nehodlá každý rok opakovat: „Až do té doby než jí bude šestnáct, už žádná takováhle velká oslava nebude,“ prohlásila rázně.

Je otázkou, zda si malá Lamaisah bude okázalou akci vůbec pamatovat a jestli ocení úsilí a finance, které do ní její rodiče vložili.

majojo ( 7. června 2016 09:40 )

No to si pište, že si to pamatovat bude. Rodiče i bulváři to do ní budou prát až do pětatřiceti.

ladybug ( 7. června 2016 00:57 )

Moje vnučka oslavila druhé narozky. Měla jen pár hostů (rodinu) a hrála si s balónky. Smála se, vyskakovala, aby balónky chytila a stáhla dolů. Ta celá oslava stála pár korun, ale užila si legraci.

Zobrazit celou diskusi