Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Prosím, nechte mě umřít, žadoní každý den dívka po kousnutí broukem

Autor: shp - 
16. května 2016
18:52

Před dvanácti lety ji jako malou dívku kousl neznámý brouk na zahradě. Od té doby se u Britky Kirsty Keep (23) vyvinula neznámá nemoc, se kterou si lékaři nevědí rady. Krásná dívka se změnila v trosku, která se svíjí v neustálých bolestech. Její jediné přání je zemřít.

Lékaři již vyzkoušeli vše, co se dalo. Kirsty dokonce podstupovala sedm let chemoterapie. Zbytečně. Agresivní a náročná léčba nezabrala. Chvilková úleva přichází s kyslíkovou léčbou, ale i ta přestává účinkovat.

Kirsty již nemůže dál a svou maminku prosí o jediné – aby ji odvezla do Švýcarska, kde je legální eutanazie. Dívka již nevidí jiné východisko a přeje si rychlou a bezbolestnou smrt. Během svého života si toho vytrpěla již dost.

Kirsty je stále hůře. Nemůže brát léky a hodně zvrací. Je unavená, slabá a chce zemřít,“ říká její maminka Theresa. „Chce vzít do Švýcarska, ztratila už veškerou víru,“ dodává zdrceně. Samozřejmě chce udělat vše proto, aby její dcera nezemřela.

Dennodenně však vidí, jak její milované dítě trpí a nedokáže mu pomoci. Lékaři přitom nejsou schopni nemoc pořádně identifikovat ani léčit. „Mám pocit, že nám dochází čas,“ říká smutně Theresa.

suov ( 17. května 2016 07:25 )

Přesně tak, Stohoven,,

kamjdu ( 16. května 2016 21:51 )

Nejspíš to má ta pěkná dívka od očkování a doktoři to svádějí na brouka.

hanka666 ( 16. května 2016 21:32 )

To je fakt. V Anglii dávají i na zlámanou nohu Paralen.

janinax ( 16. května 2016 19:09 )

Je to hrozné vidět jak neskutečně trpí,rodiče musí být zoufalí V takové to situaci eutanázii asi ano,sama dívka o to prosí protože ona sama ví jak jí je a že už se ji nedá pomoci a strašně trpí.Hrozný

Zobrazit celou diskusi