Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Děsivé vymítání ďábla: Žena se svíjí v křeči a plive krev

Autor: rc, vk - 
19. dubna 2016
10:29

Šokující video ženy, která plive krev, chroptí a svíjí se v křeči, se objevilo na YouTube a koluje po sociálních sítích. Dívka ale není nikterak zraněná. Podle některých z ní zrovna vymítají ďábla!

Mladá žena sedící na nakreslených symbolech s tílkem potřísněným krví. Tak začíná šokující video, které se objevilo na YouTube a koluje po sociálních sítích.

Ze začátku se zdá, že je žena nějak vážně zraněná a muž, který ji podpírá, jí chce pomoci. Ale později se ukáže, že to tak vůbec není. Muž stojící za jejími zády v klidu na pláži pokuřuje, zatímco žena dál plive krev, svíjí se v křeči a chroptí. Jedná se o obřad zvaný exorcismus, tedy vymítání ďábla!

Dívka chvílemi ztrácí dočista vědomí, tehdy jí mladík přiskočí na pomoc a drží ji za hlavu. Jindy se ji zase snaží uklidnit. Další muž, který se objevuje na scéně, na ni mluví španělsky, kvůli čemuž se někteří domnívají, že video bylo natočeno v Latinské Americe.

Celý obřad končí tím, že muž mladou ženu, která je celá od krve, uchopí za zápěstí, udělá s ní pár dřepů. V tu chvílí lidé stojící kolem začínají tleskat. Démon je venku…

Že se dívka démona zbavila, se pozná podle toho, že přestala krvácet, chroptět a opět získala kontrolu sama nad sebou.

Video se objevilo v době, kdy se zvýšily počty exorcistů i jejich vymítacích rituálů v Jižní Americe. „Všichni obyvatelé Latinské Ameriky mají pro exorcismus cit – pro ně je existence ďábla součástí jejích víry,“ vysvětluje mexický kněz Cesare Truqui, který se už několik let vymítáním démonů zabývá.

Ovšem informace o zdravotním stavu mladé ženy či o místě, kde bylo video pořízeno, se neobjevily.

gabreta ( 19. dubna 2016 19:29 )

Bacha. Aby tady jednou nevymítal Halík s Graubnerem. Těm šmejdům by to bylo dost podobný!!

anno ( 19. dubna 2016 12:56 )

Takle by měli vymítat Kalouska či Halíka!!!!!

Zobrazit celou diskusi