Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zázračné uzdravení na smrt vyhublého odvrženého chlapce z fotky, která obletěla svět: Malý Hope je po pár týdnech plný života

Autor: venu - 
1. dubna 2016
05:44

Šťastné konce přece jenom existují. Nigerijský chlapec, kterého rodiče nechali na pospas smrti, protože byli přesvědčeni, že je „čarodějnické dítě“, se z katastrofálního stavu zotavuje. Ujala se ho dánská dobrovolnice, která ho začala dávat do pořádku.

Hope (naděje), tak se jmenuje chlapec, kterého našla dánská dobrovolnice v Nigérii prolezlého červy a vystaveného jisté smrti. Chlapce se zřekla rodina poté, co nabyla přesvědčení, že je čarodějnické dítě. Jeho zachránkyně, která se stará o africké děti a také v Africe žije v komunitě, však naštěstí přišla včas, chlapce se ujala a zachránila ho před jistou smrtí na ulici v prachu a špíně.

Hypospadias is an inborn condition in which one has an incomplete developed urethra. Urethral meatus opens incorrectly...

Zveřejnil(a) Anja Ringgren Lovén dne 26. březen 2016

 

Po pár týdnech Hope zázračně nabyl na síle. Jeho váha se dala do normálu, zbavil se všech neduhů, ke kterým přišel na ulici, a začal se také usmívat. Dobrovolnice slečna Loven na sociální síť umístila fotografie, aby celý svět, který byl šokován hrůznými obrázky zdevastovaného Hopea, viděl, jak se mu daří. „Jak můžete vidět, Hope si opravdu užívá život. Momentálně má 35 bratrů a sester, kteří se o něj starají, hrají si s ním, studují s ním a udržují ho v bezpečí a pocitu, že ho milují,“ uvedla.

Také vysvětlila, jaké lékařské zákroky Hopea čekají. „Doktoři našli vrozenou vadu, operace ho čeká příští týden. Je to věc, kterou lékaři dělají často, Hope bude v pořádku,“ vysvětlila.

Mannu ( 1. dubna 2016 17:06 )

... z některých komentářů mě mrazí...

zednik ( 1. dubna 2016 15:49 )

 To přeci není jedno a to samé dítě. Za dva měsíce nelze takhle vykrmit na smrt vyhublé batole - to by byla jeho smrt.

nemamradods ( 1. dubna 2016 12:59 )

 Dokonce ho koupali v Arielu,že není tak černý.

datelobecny ( 1. dubna 2016 11:34 )

Další zbytečná existence, která bude v budoucnu akorát vysávat zbývající europídy. Mně to nedojímá, já když nebudu moc pracovat, a když mně rodina nebude moct pomoct, tak chcípnu jako pes, a nikoho to zajímat nebude.

naidka ( 1. dubna 2016 10:59 )

Sluníčkáři mají průser. Ale dělali, co mohli.

Zobrazit celou diskusi