Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Česká »černoška« propadla depresím: Dolezal nemůže najít práci, chtějí ji jen v pornu

Autor: lm - 
8. prosince 2015
19:56

Nastávající maminka Rachel Dolezal (38) má existencionální problémy! Poté, co celý svět prokoukl její lež o černošském původu, nemůže sehnat žádnou práci. Navíc ji zavrhla asi třetina přátel a Rachel propadla depresím.

Rachel Dolezal roky předstírala, že je černoška, a dokonce stanula v čele prestižní organizace hájící lidská práva různých etnik. Její rodiče ale médiím prozradili pravdu. Uvedli, že rodina má prý české, švédské a německé předky. Na české kořeny navíc odkazuje i příjmení rodiny, které původně znělo Doležal. Rachel sice na svou funkci rezignovala, ale dále si stojí za tím, že se cítí jako černoška a nikoho neoklamala.

Jiný názor ale měli její přátelé. Rachel Dolezal portálu Broadly sdělila, že zhruba třetina kamarádů ji po skandálu zavrhla. "Jsem jediná osoba, kterou stejnou měrou nenávidí Ku-klux-klan i černošské aktivistky," řekla.

Když skončila v čele organizace hájící práva menšin a dostala vyhazov na univerzitě, chtěla napsat své paměti, ale vydavatelé od jejího díla dali ruce pryč. Jediná "pracovní" nabídka, kterou dostala, byla od pornografické produkční společnosti Vivid Entertainment, která jí nabídla šestimístnou částku za lechtivý snímek. To ale Rachel odmítla.

Rachel teď trpí depresemi a to navzdory tomu, že před nedávnem zjistila, že je těhotná. "Můj boj s depresí dospěl do bodu, kdy jsem začala uvažovat, jestli je vůbec v zájmu mých dětí, abych tu byla. Cítím, že jsem pro své vlastní děti přítěží," uvedla Rachel, která má biologického syna Franklina a za své dítě považuje i adoptovaného bratra Izaiaha. Chlapce, který se má narodit příští rok v únoru, chce pojmenovat po černošském básníkovi a aktivistovi Langstonovi Hughesovi.

rumungro ( 8. prosince 2015 22:26 )

Každý svého štěstí strůjce.

zdendast ( 8. prosince 2015 20:16 )

cejtim z toho nakou zidovinu,..

mim33 ( 8. prosince 2015 20:15 )

Všechny kolem sebe léta jen podváděla, tak se nesmí divit.

Zobrazit celou diskusi