Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

ISIS chtěl povraždit nevinné děti. Vojáci našli panenky plné výbušnin

Autor: bop - 
20. listopadu 2015
22:09

Islámský stát se neštítí vůbec ničeho! Jeho posledním cílem měly být nevinné děti šíitských poutníků. Iráčtí vojáci s hrůzou objevili více než tucet panenek, které obsahovaly bomby. Ukryli je do nich radikálové z Islámského státu, který tvoří především sunnitští muslimové.

Objeveno bylo celkem 18 panenek s náložemi. Členové Islámského státu je plánovali rozmístit po cestách iráckého města Karbalá, kde by na ně snadno natrefily děti šíitských poutníků při výroční pouti do Arba'eenu příští měsíc.

Minulý rok se této náboženské cesty účastnilo 17,5 milionu lidí. Je tedy velmi snadné si představit, jak se znuděné putující děti po cestě zmocní nastražených panenek – a co všechno by se jim mohlo stát!

Jen minulý pátek přitom zahynulo při bombových útocích v Bagdádu 15 lidí. I tyto vraždy jsou připisovány Islámskému státu.

frantaklika ( 1. února 2016 18:51 )

...a hrůzou budou šedivět vlasy i dětem..tak takhle to mysleli?

panbaron ( 21. listopadu 2015 10:37 )

 jsou chytří

ma-o ( 21. listopadu 2015 07:56 )

Teď jsi mě rozesmál.

honza54. ( 20. listopadu 2015 23:29 )

Konvička je cikán

realistaii ( 20. listopadu 2015 22:43 )

Islámský stát je dílo USA každý spojenec USA je kolaborant s teroristy zcela logické je ,že proislámské neziskovky včr budou okamžitě uzavřeny, a proameričtí = proterorističtí= proislámští politici budou pochytáni a souzeni za terorismus --pokud se tak nestane je jasné ,že se vlády vašich zemí podílejí na islámském terorismu usa vláda postavila alkajdu, al nusra, učk kosova, i čečenské džihádisty http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/ukrajina-nasadi-v-boji-proti-rusku-specialni-muslimsky-prapo r/ muslimský prapor, který bude složený z Ázerbájdžánců, krymských Tatarů, Čečenců, Uzbeků a dalších národností. Západ stvořil Islámský stát zcela záměrně. V této zprávě americké vlády je jednoznačný důkaz http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zapad-stvoril-Islamsky-stat-zcela-zamerne-V-tet o-zprave-americke-vlady-je-jednoznacny-dukaz-381139 Odtajněná zpráva americké agentury: „Zařiďte vznik Islamistického státu, „aby se izoloval syrský režim“ http://www.judicialwatch.org/press-room/press-releases/judicial-watch-defense-state-depar tment-documents-reveal-obama-administration-knew-that-al-qaeda-terrorists-had-planned-benghazi-attac k-10-days-in-advance/ Video-reportáž německé DW ukazuje, jak zásobovací trasy ISIS začínají v Turecku, tj. v NATO http://www.nwoo.org/2014/11/30/video-reportaz-nemecke-dw-ukazuje-jak-zasobovaci-trasy-isis-zacinaji- v-turecku-tj-v-nato/ ráčtí obyvatelé říkají: „Víme, že Amerika dodává ISIS zbraně a potraviny.“ http://www.nwoo.org/2015/06/30/iracti-obyvatele-rikaji-vime-ze-amerika-dodava-isis-zbrane-a-potravin y/ Americká vláda platí v ČR přednášky o Islámu,havloidi proamiteroristi jsou jako henleinovci http://wertyzreport.com/2014/04/22/americka-vlada-plati-v-cr-prednasky-o-islamu Proč financují Rothschildové přistěhovalectví do EU - 90% muslimských přistěhovalců tvoří muži http://www.novarepublika.cz/2015/09/proc-financuji-rothschildove.html Teroristi z NATO a EU znovu

Zobrazit celou diskusi