Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zemřel mi v náručí, nemohl dýchat, popsala smrt manažera kapely, po kterém pátrala zoufalá přítelkyně, svědkyně

Autor: bop - 
15. listopadu 2015
16:09

Po informačním chaosu se na povrch dostává krutá pravda. Lidé, kteří zoufale hledali své pohřešované blízké, začínají dostávat přesně ty odpovědi, které nechtěli. Jednou z nich je i přítelkyně Angličana Nicka Alexandera (†36), který v klubu Bataclan osudný večer prodával fanouškům zboží kapely Eagles of Death Metal. Svému milovanému poslala do nebe dojemný vzkaz.

Polina Buckley nejdřív sdílela na všech možných sociálních sítích Nickovy fotografie a informace o něm. „Prosím, pomozte mi najít Nicka Alexandera,“ napsala, když poněkolikáté zavěsila na web fotografii s jeho usměvavou tváří. Nakonec se však přes internet dozvěděla tragickou zprávu. Nick masakr v klubu Bataclan nepřežil.

 

Když se Polina zdrcující zprávu dozvěděla, sdílela se světem fotografii zamilovaného páru užívajícího si polibek. „Jsi a navždy budeš moje životní láska, Nicku Alexandere,“ napsala  Polina k fotografii. Dojemné vyjádření doplnila i peprným hashtagem #fuckterrorism.

 

Po čase připojila Polina ještě jednu fotografii s popiskem: „Spi sladce, můj milý princi, Nicku Alexandere...“

Nick alespoň nezemřel sám. Jeho poslední okamžiky popsala Helen Wilson, žena, která ležela během útoků na zemi poblíž něho. „Střelili ho, když ležel přede mnou,“ popsala Helen serveru mirror.co.uk.„Někdo se pohnul, oni (útočníci) se otočili a začali po nás střílet,“ osvětlila žena děsivé momenty z pátečního útoku.

Nick Alexander byl během střelby těžce zraněn. „Snažila jsem se mu dát dýchání z úst do úst. Pak už ale nemohl dýchat vůbec. Držela jsem ho v náručí,“ popsala otřesená žena. Helen samotná přitom byla střelena do obou nohou, ale naštěstí neztratila příliš velké množství krve, a tak útok přežila.

Nickovi rodiče už smutnou zprávu oficiálně potvrdili. „S obrovským zármutkem potvrzujeme, že náš milovaný Nick přišel o život včera večer v Bataclanu,“ napsali Berry a Sheila na Twitter. „Nick nebyl jen syn, bratr a strýc, byl nejlepší přítel každého – štědrý, zábavný a věrný. Děkujeme za podporu naší rodině v těchto těžkých chvílích,“ sdíleli Nickovi rodiče se světem. 

 

Zdrcených rodin bohužel přibývá. Nemálo z těch, kteří své příbuzné a blízké hledali s pomocí speciálního twitterového účtu SOSParis1311, už své blízké dál hledat nemusí – jejich smrt byla potvrzena.

lunatic ( 16. listopadu 2015 11:28 )

Z článku jsem mj.i nabyl přesvědčení,že ta kapela to vystoupení zřejmě nedokončila-pokud budou vracet vstupné,je to z hlediska obchodu korektní .

nojasne ( 15. listopadu 2015 18:35 )

Tam je to potřeba vyčistit komplet do sucha, Asad, ISIL, Hamás, Hizballáh nebo jiná pakáž, poušť je poušť a tam má být klid, v noci zhasnuto a přes den maximálně trochu vánek.

abcd.adcb ( 15. listopadu 2015 18:12 )

Tohle všechno je důsledek americké okupační politiky.

Zobrazit celou diskusi