Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Upalte ty čarodějnice! Tyrani na videu umučili nahé ženy k smrti

Autor: lm - 
23. října 2015
14:55

I na začátku třetího tisíciletí umírají nebohé ženy kvůli obvinění z čarodějnictví. Dokazuje to šokující video, které ukazuje skupinku násilníků, která mučí čtyři ženy obviněné z praktikování černé magie. Incident se odehrál v Papui-Nové Guineji.

Čtyři ženy byly obviněny z čarodějnictví poté, co jeden z mladých vesničanů onemocněl. Podle tyranů mladému muži neviditelnou silou“ vyndaly srdce z těla. Skupina násilníků se rozhodla zjistit, kam ho tyto „čarodějnice“ ukryly.

Muži ženy svlékli a svázali. Posléze se z nich snažili mučením získat přiznání. Nebohé dívky proto brutálně bili, řezali jim vlasy mačetami a vyhrožovali, že je zabijí. Nestačí je mlátit, upalte je!“ ozývá se na videu. Ženy ale obvinění odmítají. Nemám s tím nic společného. Jsem matka pěti dětí,“ brání se jedna z nich. Další žena, která leží na zemi, násilníky prosí, aby brali ohled na jejího chlapečka a nezabíjeli ji. Podle informací britských médií nejméně jedna žena zemřela.

O případu informoval britský portál The Guardian. Papua-Nová Guinea je jedním z členů britského Společenství národů a formálně je hlavou země královna Alžběta II. Hony na čarodějnice nejsou v zemi ale nic výjimečného a mnoho místních takové brutální jednání dokonce schvaluje. Neexistuje způsob, jak dokázat, že jsou nevinné. Jakmile je z toho nařknou, tak je konec, budou je mučit a pravděpodobně je zabijí,“ popsal portálu místní obyvatel, který se oběti barbarských honů snaží zachránit. V těchto případech není žádná logika. Racionální mluva k ničemu nevede, a to ani u mladých studentů. Oni vám řeknou, že mají důkazy, a když se zeptáte jaké, tak odvětí, že jsou neviditelné, takže je nemůžete vidět,“ dodal.

Video Šokující video: Novobodobý hon na čarodějnice v Papui-Nové Guineji - YouTube
Video se připravuje ...

djaba ( 23. října 2015 19:16 )

 Ještě před pár desítkami let tam praktikovali lidožrouti hostiny .

jana999 ( 23. října 2015 18:10 )

a to má být omluva pro tohle? to že si někdo za zavřenými dveřmi dá něco líbit a nezavolá policii, která přijede a pomůže, tady vám ještě ostatní fandí, to mě vždycky rozum nebere, když nějaký debil jako vy bude ospravedlňovat středověk, že tady je taky pár nemocných mozků a tak aby jich bylo víc přijímáme odtamtud ještě sarančata

308win ( 23. října 2015 18:06 )

Jo a minimálně polovina vlády z černokněžnictví v čele s Mirdou Kalousem.

pekaaaros ( 23. října 2015 18:02 )

jo ale ani my nejsme o nic lepší. sice společnost je navenek sociálně vyspělá, ale co se děje za zavřenými dveřmi domů v soukromí lidí z civilizované společnosti, nad tím zůstává rozum stát. Viz domácí násilí, který je někdy úplně šílený apod. Nebo šikana ve školách. Kolikrát sedmiletej andílek vymyslí tak rafinovanou a promyšlenou mučící techniku na slabšího spolužáka, že by se jeden divil. Je to v člověku a žádná rádoby moderní doba to z něj nevymlátí.

naidka ( 23. října 2015 17:54 )

Ani bych se nedivila, kdyby ty ženy nakonec sežrali. Jsou to lidožrouti.

Zobrazit celou diskusi