Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Sestry (15 a 23) odsoudili k znásilnění, protože jejich bratr utekl s vdanou ženou

Dvě indické sestry (15 a 23) mají být znásilněny kvůli tomu, že jejich bratr utekl s vdanou ženou.
Dvě indické sestry (15 a 23) mají být znásilněny kvůli tomu, že jejich bratr utekl s vdanou ženou.  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
28. srpna 2015
22:16

Ničím se neprovinily, ale nikým nezvolená rada složená výhradně z mužů rozhodla, že musí být obě potrestány znásilněním! Indku Mýnakši Kumari (23) a její teprve patnáctiletou sestru viní za to, že jejich bratr Ravi utekl s vdanou ženou.

Šílený rozsudek, který nemá v civilizovaném světě obdoby, byl odhalen organizací pro lidská práva Amnesty International. Rodina musela s dcerami již uprchnout ze svého domova ve vesnici nedaleko Dillí, který byl vydrancován a zničen.

Mužská rada vesnice, která se sama ustanovila, rozhodla, že obě dívky musí být znásilněny a pak vláčeny vesnicí nahé, jen s černě zakrytými obličeji. Není se čemu divit, že s nimi rodina pláchla.

Podle Zee Media se bratr sester zamiloval do vdané ženy z vyšší kasty Jat, která má zakázáno se stýkat s tvz. „nedotknutelnými“ lidmi z nižší kasty Dalit. Za tvrdým rozhodnutím rady stojí především to, že v ní sedí několik členů Jat.

Jejich rozhodnutí je konečné,“ prohlásil Sumit Kumar, další bratr Mýnakši. On sám se bojí o svůj život. Rodina již požádala nejvyšší indický soud o ochranu. Navíc se bojí o Raviho a jeho novou lásku, která je s ním podle všeho těhotná.

frantacizek ( 29. srpna 2015 00:47 )

 tyhle cikánské soudy bych vůbec nerozebíral. jsou to větší neandrtálci než kdokoliv z redakcí bulváru v Česku

aletonee ( 28. srpna 2015 23:50 )

A co nato OSN????

1pravda1 ( 28. srpna 2015 23:07 )

Muži rozhodli, že vykonají trest znásilnění! Pro někoho trest a pro někoho povyražení, ovšem my to máme chápat, je to přece jiná kultura a zaslouží si náš respekt, jak se nám snaží pražská kavárna vecpat do hlavy.

zmije ( 28. srpna 2015 22:54 )

Za chvíli u nás!

kung-fu-jane ( 28. srpna 2015 22:52 )

No a TEN STŘEDOVĚK přichází do EU a máme se prý k němu chovat ohleduplně a tolerantně. Hlavně musíme tolerovat kamenování žen za cizoložství, znásilňování dcer jako odvetu nebo jiné jejich libůstky...

Zobrazit celou diskusi