Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Blbec roku: Selfie s chřestýšem ho málem stála život! Za léčbu mu naúčtovali miliony

Autor: lm - 
25. července 2015
12:41

Nechybělo mnoho a letošní ročník Darwinových cen měl jasného vítěze. Stal by se jím dozajista Todd Fassler z amerického San Diega, který málem umřel po uštknutí chřestýšem, se kterým si chtěl udělat selfie!

Todd Fassler na chřestýše narazil v kalifornské buši. Muže nenapadlo nic lepšího, než si s nejnebezpečnějším hadem Severní Ameriky udělat selfie. Plaz ale zřejmě neměl na focení náladu, protože hlupáka uštknul do ruky.

Fassler se s hrozivě vypadající ránou okamžitě vydal do nemocnice. "Celé mé tělo se třáslo a chvělo. Byl jsem úplně paralyzovaný. Jazyk mi visel z pusy a šilhaly mi oči," popsal muž po incidentu.  Doktoři na něj vyplýtvali zásoby protijedů hned ze dvou místních nemocnic.

Na závěr muže čekalo ale ještě jedno nepříjemné překvapení. Doktoři mu vystavili opravdu tučný účet "za jeho blbost". Léčba vyšla na necelé čtyři miliony korun! Jeho pojišťovna momentálně jedná s nemocnicí a není jasné, jestli celý účet uhradí.

Nechybělo mnoho a muž se mohl zařadit mezi adepty na Darwinovu cenu, což je ironické ocenění pro lidi, „kteří se zasloužili o zlepšení lidského genofondu tím, že se z něj sami odstranili hloupým způsobem“.

danoch ( 25. července 2015 18:26 )

Všechny idioty co pořizují selfie by měl uštknout chřestýš,protože fotit sám sebe může jenom debil.K čemu je to dobrý?Na to slovo jsem už hodně alergickej.Když se fotí puberťáci,tak dejme tomu,ale dospělej chlap?To je u mě prostě deb.il!

Zobrazit celou diskusi