Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zvrat v případu vražedkyně v bikinách: Střelný prach našli i na přítelkyni mrtvého milionáře

Autor: shp - 
23. června 2015
15:28

Tady něco nehraje! V případu Slovenky Márie Kukučové (28), přezdívané vražedkyně v bikinách, došli vyšetřovatelé k zásadnímu zjištění. Stopy po střelném prachu totiž nenašli jenom na zastřeleném britském milionáři Andrewu Bushovi (†48) a bývalce Márii, která je z jeho vraždy obviněná, ale i na boháčově nové přítelkyni Marii Korotajevě z Ruska.

Korotajeva přitom tvrdila, že když s Bushem přijeli do jeho španělské vily a našli v ní běsnící Slovenku, zůstala venku a nechala je si vše vyříkat. Teprve poté měla slyšet výstřely a následně najít milionáře v tratolišti krve.

Teď ale vyšetřovatelé zjistili, že její tvrzení nemusí být až tak pravdivé. Stopy po střelném prachu se totiž našly na všech třech zúčastněných. Kdyby přitom Ruska nebyla poblíž, neusadily by se na ní.

Právník Kukučové, která zůstává ve španělské věznici poblíž Granady, je ze zjištění vyveden z míry. „Nemůže to dostat z hlavy. Nedává mu to nejmenší smysl,“ prohlásil zdroj blízký Kukučové podle Daily Mailu.

Není překvapením, že stopy po střelbě se našly na Kukučové a Bushovi. Maria však vždycky říkala, že byla venku, když její přítel zemřel,“ dodal. I když to vypadá, že Ruska lhala, vyšetřovatelé v tom ještě nemají jasno.

Nikdo netvrdí, že Maria lže. Podala odpovídající výpověď o noci, kdy zemřel, hned na začátku. Přítomnost střelného prachu na jejích rukou je nicméně zarážející. Očekáváme, že z toho vyvodí právní tým Kukučové další kroky,“ prohlásil zdroj blízký vyšetřovatelům.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

romanetta ( 23. června 2015 17:44 )

To musíš na jiný článek. Všude jich je dost a dost. Mě zase nezajímají konspirační teorie.

turan ( 23. června 2015 16:37 )

Ruska pridala ranu istoty!

Zobrazit celou diskusi