Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vražedkyni v bikinách poslali do jiné věznice: Porvala se kvůli minisukni!

Autor: shp - 
4. června 2015
16:51

Do vlasů si vjely kvůli odcizené minisukni, kterou Slovenka Mária Kukučová (25), obviněná z vraždy britského milionáře, nehodlala oželit. Z holčičí strkanice se stala lítá vězeňská bitka, po které skončily obě aktérky na samotce. Blondýnu přezdívanou vražedkyně v bikinách nakonec přesunuli do jiného vězení.

Loňskou rvačku ve španělské věznici Alhaurin de la Torre u Malage musely rozhánět stráže, které dvě rozzuřené vězeňkyně od sebe násilím odtrhly. Protivnice Kukučové, Mexičanka přezdívaná Guadelope, byla již z vězení propuštěna.

Slovenská blondýnka však pojala podezření, že jsou proti ní stráže zaujaté, a zažádala o přeložení do vězení ve své domovině. Španělské úřady jí nevyhověly, ale přeložily ji do věznice v Granadě, která se nachází asi 130 kilometrů od Malagy.

V ní ji mohou španělské úřady držet až do května 2016, než bude podle tamních zákonů muset být vynesen rozsudek. Kukučová tak sice nedosáhla svého, ale přesun do jiné věznice lze považovat za úspěch.

Mexické spoluvězeňkyně, kamarádky Guadelope, by jí totiž mohly jít po krku. Kukučová je obviněná z vraždy expřítele, britského milionáře Andrewa Bushe (†48).

Toho zastřelila v jeho španělské vile, kde trávil čas se svou současnou partnerkou. Poté Kukučová pláchla na Slovensko. Blondýna tvrdí, že jednala v sebeobraně.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání