Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Přísná soudkyně Gilová poslala zásadní dokument: Kramnému zbývá 8 dnů

Autor: kru, dce - 
3. března 2016
20:19

Po téměř dvou měsících byl konečně stranám v případu Petra Kramného doručen písemný rozsudek, pro Blesk.cz to potvrdila obhájkyně Jana Rejžková. Strany teď mají osm dní na odůvodnění odvolání.

V létě 2013 podle obžaloby zavraždil svou manželku a dceru. Případ Petr Kramný po dlouhém vyšetřování a soudních jednáních má konečně platný závěr! Jana Rejžková Blesk.cz oznámila, že jí konečně po dvou měsících od vyslechnutí rozsudku v soudní síni dorazil i písemný rozsudek.

Dokument má celých 102 stran! „Očekávala jsem, že bude delší, nyní jej budu studovat a do příštího pátku musím odůvodnit naše odvolání,“ prohlásila obhájkyně. Na odeslání odůvodnění k soudu má osm dní.

Video Jménem republiky: Takhle zní celý verdikt nad Petrem Kramným!  - Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Zda se odvolá i státní zástupce Vít Legerský, zatím ví pouze on. „Odvolání nevylučuji. Zvážím ho, až se detailně seznámím s písemně vyhotoveným rozsudkem,“ řekl v rozhovoru pro Blesk před pár týdny.

Petr Kramný si 7. ledna 2016 vyslechl rozsudek soudu „vinen“. Předsedkyně Renata Gilová ho poslala na 28 let do vězení se zvýšenou ostrahou. Kramný se odvolal přímo na místě, a jeho případ tak poputuje k Vrchnímu soudu v Olomouci.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

veruna6 ( 7. března 2016 17:58 )

Věřím že Kramný zabil ženu i dcerku. Je to kus kamene.Podívejte se jak se jen tváří.Ani tu svoji dcerku nelitoval.A ještě se lidi navážejí do jeho mrtvé ženy.Každý by si měl zamést před svým prahem.Kdo píše jaký byl chudák Kramný,ten je to samé co on. Poznává se v něm a ukazuje co je zač.Nechala bych Kramného ve vězení zhnít.Zahodit klíče od cely a zapomenout na to jméno. HNUS.

Jusa ( 4. března 2016 19:09 )

Kramný nikomu držku nerozbije zničil by si účes,třeba by byl kajman silnější a tu držku by mu rozmlátil on,dovedete si někdo představit jak by potom vypadal v bulváru nebo dokonce v televizi?To by byl průůser!!!

Jusa ( 4. března 2016 18:41 )

Že by měl Kramný pravdu když volal s tetou že mu to v Egyptě vyšlo a bude vysmátý???

l__I__I ( 4. března 2016 18:19 )

Jusa ( 4. března 2016 18:11 )

Rejžková se bude muset hodně snažit aby obhajoba obstála,když neobstáli její znalci.Bude záležet na její obhajobě jestli pustí vraha obžalovaného vyvražděním své rodiny!!!

Zobrazit celou diskusi