Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Exkluzivní zpověď spoluvězně: Největší starost a strach Petra Kramného

Autor: Etienne Bláha - 
1. března 2016
17:26

Petr Kramný (37, odsouzený za vraždu Moniky (†36) a Klárky (†8) na 28 let, sedí ve vazbě už 741 dní. Šest měsíců zde strávil i Josef Škovroň (32). Kramný má prý manýry jako Ivánek z Mrazíka.

Kramný se prý s dalšími spoluvězni moc nebaví. „Často se ozývalo, Kramný, pojď na okno. Normálně se toto volá, když chcete s někým kšeftovat. Spojíte se provázkem a měníte třeba cíga za kávu. Petra se ale lidi chtěli zeptat na jeho případ. Nikdy na okno ale nešel. Ostatní úplně ignoroval,“ konstatoval Josef Škovroň.

Drtivá většina vězňů věří, že Kramný vraždil. „I podle mého názoru je to vrah. To si myslel ve vazebce skoro každý. Většinu štvalo, že se zbavil i malé Kláry. Někteří mu ale zase fandili, protože těch důkazů bylo opravdu minimum,“ řekl spoluvězeň.

Na chování Petra Kramného zaujal Škovroně nejvíce jeho narcismus. „Pořád se češe. Sleduje všechny zprávy o sobě. Spoluvězně se pak ptá, zda vypadal u soudu dobře. Občas se zeptá dokonce i dozorců,“ prozradil. Jestli se také neustále dívá do zrcadla a zpívá o své kráse písničky jak Ivánek z Mrazíka, to už Škovroň neřekl.

ginna15 ( 2. března 2016 08:36 )

Ale houno to by si možná přálo parku blbu zde,že je nevinný, naopak bude sedět až zčerná a důkazů je na něj dost a stačí i nepřímé, cha cha takže zrudokramnovic, můžeš se těšit na krásný zůstatek tvého odborného života v kriminále. Vítej ve Valdicich děvče.. Touha po svobodě tě zlikviduje sama. To poznáš kriple!

setroseuros ( 2. března 2016 06:38 )

 vcera jsem to psal do komentu v Aha!cz - ze Slovenskym textem pisnicky, co si spiva Ivan z Mrazika : ,, Ked sa vidim v zrkadle,som so sebou spokojny, nevyzeram veru zle, u zien vyhram bez vojny...,, u nas si ji muze spivat Petriček v lochu

j_dc_cv ( 1. března 2016 23:32 )

Tak to je dobrý. Jonák asi už natáhne tak si "novinář" Bláha našel jiného kriminálníka a udělal s ním rozhovor. Z něj si něco vycucal z prstu a napsal bombastický titulek. Ještě dva rozhovory a z kriminálníka se stane co? Celebrita.

hops.1 ( 1. března 2016 22:43 )

no jo, to jsou kecy jednoho blba, co chce bejt zajímavej, ale na druhou stranu, i vrah přece může vypadat dobře .

sluft ( 1. března 2016 22:39 )

Casopis dava bajky na dobrou noc, deticky se vyblbnou a pak spi batoleci penziste zdravym spankem

Zobrazit celou diskusi