Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

„Kramný, ty vrahu!“ Spoluvězni dělají Petrovi K. ze života ve vazbě peklo

Autor: red - 
18. února 2016
05:00

Popularita Petra Kramného (37) zjevně štve další vězně ve vazební věznici v Ostravě. Blesk od důvěryhodného zdroje zjistil, že po každé odvysílané reportáži o vraždě v Egyptě se věznicí ozývají nadávky. Samotný Kramný se zde prý rozčílil jen jednou.

Petr Kramný je na nekuřácké cele s jedním spoluvězněm. „Je klidný a nijak se neprojevuje. Čte a často píše dopisy,“ řekl Blesku zdroj, který si přeje zůstat v utajení.

Vězni z jiných cel Petrovi Kramnému nadávají. „Nejčastěji na něj volají přes dveře svých cel: ‚Kramný, ty vrahu‘ nebo taky ‚Kramný je vrah‘. Přitom buší na dveře a rozléhá se to po celé věznici,“ prozradil informátor.

Většina spoluvězňů Kramnému závidí jeho popularitu. Nadávky na jeho adresu se proto rozléhají věznicí nejčastěji v noci. „Na psychice mu to nepřidá, ale navenek vypadá, že si z toho nic nedělá,“ konstatoval zdroj.

VŠE O PŘÍPADU PETR KRAMNÝ ČTĚTE ZDE>>> VŠECHNY ONLINE PŘENOSY ZE SOUDU ++ POSLECHNĚTE SI AUDIO Z VYNESENÍ ROZSUDKU

Video  Jménem republiky: Takhle zní celý verdikt nad Petrem Kramným!  - Lukáš Červený
Video se připravuje ...

japos22 ( 19. února 2016 22:22 )

Tobě už nepomůže nic

eiva ( 19. února 2016 08:49 )

Volat na vraha vrahu neni vtipné, to by je nebavilo. Vtip a popularita Kramného je v tom, že může být nevinný, nebyl pravomocně odsouzen a zločin mu nebyl hodnověrně dokázan, protože úmrtí jsou nejasná. Nepřímé důkazy jsou jen domněnky a předpoklady a k nepřímým důkazům mají daleko. Zvláště podivné je proč byl el. proud zjištěn až 30. ledna 2014 a ne hned 9. srpna 2013 při ostravské repitvě, která končí tím, že příčinu neobjevili a není ani žádné poranění, tedy ani od el. proudu !!!! Chybějící žaludky byly zdevastované, s podlitinami a černými skvrnami, ale patologům vůbec nechybí. Podle obžaloby prý PK nedokonal rozšířenou sebevraždu a přitom se mu líbí nové holky. Takové rozpory moc sebevražedné sklony nedokazují. Nedivím se, že soudkyně má zpoždění a dosud neodevzdala oficiální písemné odůvodnění rozsudku, aby bylo konkrétní a logické.

fakt.fakt ( 19. února 2016 05:19 )

To je v podstatě o tom, co vyhovuje chlapům - vězňům v primitivním slova smyslu a jaká je mezi nimi hierarchie. PK neohrožuje jejich děti, nepáchal znásilnění dítěte, naopak bylo naznačováno, že Klárka se připletla nešťastnou náhodou podobně jako při automobilové nehodě, takže za dítě žádná msta nebude. Chlapi oceňují, že PK nezůstal paroháčem a zpacifikoval manželku šlapku, takže mu bude pár věznů sloužit. Blesk stále jen propaguje násilí a přilévá olej do ohně snaží štvát proti PK a pár doblbaných jedinců tomu pak věří a lynčující banda už neví, co vymyslet. Kramný stále může být nevinný, to si každý chytřejší uvědomí a navíc mu zločin nebyl spolehlivě a konkrétně dokázaný, v tom je jeho popularita.

nafta ( 18. února 2016 23:14 )

A tí čo vykrikujú sú tam za vzorné chovanie?

marmat ( 18. února 2016 19:24 )

AŤ SE TO MLÁTÍ ZPRAVA-ZLEVA od ničeho-nikam JE TO DVOJNÁSOBNEJ VRAH, kterej minimálně 10hodin vymejšlel vedle mrtvých své obhajoby !!!! m.j.vedle své DCERY, kterou zavraždil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi