Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Exkluzivní zpověď spoluvězně Petra Kramného: Bachaři ho vodí na schůzky s kráskou

Autor: Etienne Blaha - 
2. března 2016
16:11

Seděl ve vazební věznici s Petrem Kramným (37) šest měsíců. Teď Josef Škovroň (32) promluvil exkluzivně pro Blesk o tom, jaký život ve věznici žije muž, který v lednu dostal 28 let za vraždu manželky a dcery na dovolené v Egyptě.

Josef Škovroň seděl na cele také s lihovým bossem Radkem Březinou. Ten dostal 13 let za to, že okradl stát na daních o 6,3 miliardy korun. Popsal mu své setkání s Petrem Kramným.

„Březina jednou čekal na svého právníka. Kramného někam vedli. Zastavili se u sebe a Kramný mu říká: Ty jsi Březina, že? Taky jsi pořád v televizi. Březinovi ta věta o televizi přišla vtipná,“ uvedl Josef Škovroň, který byl ve vazbě kvůli porušení zákazu styku s manželkou.

Zatímco manželka bývalého premiéra Nečase Jana Nagyová Nečasová ve vazební věznici chodila za knězem, Petr Kramný prý jeho služeb nevyužívá. „Za psycholožkou chodí. Je moc krásná. I já jsem k ní chodil na konzultace. Když se s ní chce člověk setkat, musí si písemně požádat a ráno tuto žádost předat vychovateli. Stejné je to u kněze. K tomu ale Kramný nechodí,“ řekl Josef Škovroň.

Peníze, které Petrovi Kramnému pošlou jeho blízcí či milenka, prý utrácí v kantýně. „Má výhodu, že je nekuřák. Zase ale nemůže kšeftovat s ostatními. V kantýně je povoleno utratit dva tisíce korun týdně. Lze tam koupit jídlo, noviny, poštovní známky i telefonní karty. Hovory jsou ale moc drahé. Při volání na mobil vyjde minuta na 15 korun,“ podotkl bývalý »klient« vazební věznice.

Vězni mohou mít v cele televizi. „Musí být menší než deset palců. Kramný ji sleduje pořád. Pravidelně si kupuje Blesk,“ řekl Škovroň.

xandrax ( 3. března 2016 14:03 )

ano, tak bych to napsala taky, tak snad odpoví a dá sem důkaz

xandrax ( 3. března 2016 13:44 )

ahoj, já se připojuji kostaním breburdo, dej odkaz na ony fotky, dík

breburda1 ( 3. března 2016 11:12 )

Já píšu o úplně jiných fotkách než vy s eivou tady prezentujete. Ale to je jedno.Hádat se s vámi nebudu a ani nechci.

fakt.fakt ( 3. března 2016 10:56 )

Breburdo, jsou fotky z místa činu, ale nikoliv od Kramného, ale od policie. Delegátka nebyla u mrtvých jako první, s těly bylo již manipulováno hotelovým lékařem, takže to nic nedokazuje. Velký trumf vytáhl i státní zástupce Vít Legerský. Ten na konci třetího dne procesu přinesl fotografie z hotelu, kde rodina Kramných bydlela. Na snímcích jsou těla Moniky a Klárky. Nafotili je egyptští policisté jen pár hodin poté, co obě ženy zemřely. O těchto fotkách zatím nikdo kromě Legerského neměl tušení. Nepříjemně překvapená byla i obhájkyně Kramného Jana Rejžková. http://tn.nova.cz/clanek/mrtva-tela-moniky-a-klarky-k-soudu-prinesl-zalobce-nove-fotky. html

eiva ( 3. března 2016 10:19 )

Breburda, dej odkaz, kde je popis fotek z Kramného mobilu. Existují fotky, které obdržela Nova od Bashiera (popisují těla jako rudá patrně od sluníčka a viděli je i jiní redaktoři) a předali je policii. To jsou ty fotky, které první den u soudu dal st. zástupce dodatečně do spisu, tudíž Rejžková neměla kompletní spis. První prohlížel těla ten 25 letý hotelový doktor, který volal vedení hotelu a potažmo policii. Myslím, že si pleteš různé informace.

Zobrazit celou diskusi