Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Znalci odhalili nezvratnou pravdu v případu Petr Kramný: Obhájkyně má v rukou revizní posudek

Autor: et, ljš - 
16. prosince 2015
11:14

Do poslední chvíle měl naději, ta se mu ale sesypala jako domeček z karet! Těsně před zahájením dalšího soudního jednání se Petr Kramný dozvěděl, že revizní lékařský posudek nevyznívá v jeho prospěch, ale potvrzuje verzi obžaloby o vraždě elektřinou.

Do poslední chvíle proti sobě stály dvě verze toho, jak Monika s Klárkou zemřely. Podle znalců obžaloby Margarity Smatanové a Marka Dokoupila z ostravské patologie u obou nastala smrt jednoznačně po zásahu elektrickým proudem. Jejich oponent Radek Matlach, který u soudu vystoupil na straně obhajoby, ale sázel na toxický šok po otravě neznámou látkou.

Soudkyně proto nařídila vyhotovení nového posudku, který zadala znaleckému ústavu v Českých Budějovicích. A ten odhalil pravdu, na kterou všichni čekali. „Revizní posudek potvrzuje to, co obžaloba celou dobu tvrdila,“ prozradila Blesku právnička Klára Long Slámová. 

Jihočeští experti ale vyhotovení posudku zaslali soudu pouhý den před samotným soudním jednáním, a není proto vyloučeno, že se Kramného obhájkyně Jana Rejžková pokusí o odročení soudu, aby měla čas si nové materiály prostudovat. „Do současné doby mi soud revizní posudek nedoručil. Zvažuji další kroky,“ řekla totiž Blesku v úterý, kdy výsledky ještě nebyly k dispozici.

Pokud tak neučiní nebo jí nebude vyhověno, budou ve čtvrtek v soudní síni vystupovat právě znalci, kteří revizní posudek zpracovávali. Vše vám znovu zprostředkujeme v našem online přenosu, který začne v 11:30.

 

truchliicii.petr.k. ( 19. prosince 2015 08:25 )

30 let neni tak moc, lidske telo je dizajnovane zit 130 let. to by chtelo dozivoti.

pjotri ( 18. prosince 2015 18:17 )

zase tu prudis? je zajimavy, ze JEHO ses tra rekla, ze kdyz se ho zeptala, jestli to nemohl udelat on, odpovedel, ze NEJSOU DUKAZY. pokud by se me zeptal muj bracha, jestli jsem to neudelal ja, URCITE bych neodpovedel, ze NEJSOU DUKAZY, anobrz neco ve smyslu, TY SES ZBLAZNIL? UZ TO NEHUL.. ale urcite bych neodpovedel, ze nejsou dukazy. krome toho asi nevis, ze SOUDNI znalci maji povinnost rikat PRAVDU bez ohledu na stranu, za kterou svedci. pokud tak neucini, riskuji vysoke tresty. a pokud ZNALECKY ustav, coz je oficialni instituce, POTVRDI zavery ostravskych patologu a ABSOLUTNE vyvrati zavery matlacha a far***, tak e URCITE NEJEDNA O ZVASTY O VRAZDENI ELEKTRINOU. tvoje zavery a znalosti jsou na stejne urovni, jako tvoje znalosti z oblasti litani, o kterych jsi tu pred delsi dobou blbe camral.

..krakonos500 ( 17. prosince 2015 23:28 )

Vražda elektřinou je blbost. V přednesených znaleckých posudcích se jasně odráží neobjektivita a podlézání žalobě. Pokud by byly nestranné, tak by se neopíraly o prohlášení účastníků řízení jako v tomto případě. Pokud PK vraždil, tak jiným způsobem. Už chybí jen spiklenecká teorie o spolupráci PK s mimozemšťany. Byla by pravděpodobnější, než žvásty o vraždění elektřinou.

egyptanka ( 17. prosince 2015 20:54 )

Dnes se to konečně rozštíplo. Blíží se verdikt.

ho.no ( 17. prosince 2015 19:29 )

Zobrazit celou diskusi