Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kramný je ču*ák, prohlásil Moničin milenec, když se provalila nevěra

Autor: dce - 
25. září 2015
17:54

Trvalo to asi půl roku, než se o Moničině nevěře Petr Kramný dozvěděl, aspoň tak to popsal Ján R., Moničin milenec. A když hrozilo, že se mu podvedený manžel ozve, pěkně vybuchl a nazval Kramného ču*ákem!

Kramnému o nevěře jeho ženy Moniky měl říct soused a kamarád Nathan C., kterému to prozradila manželka. „Denisa (Jánova tehdejší přítelkyně) mi říkala, že Ján přišel celý od třpytek, takové ty ženské věci. Zeptala jsem se Moniky, co je pravda na té nevěře. Ji to ani nezajímalo. Ján pak přijel pro Moniku, když jsem viděla, že je z něj nervózní – uklízela kvůli němu – tak jsem viděla, že mezi nimi něco bude,“ vysvětlila Světlana.

Kramný se na to Moniky pravděpodobně zeptal, protože Ján R. ve čtvrtek u soudu popsal její telefonát. „Jednou mi volala asi půl roku potom z penzionu, byla velmi rozrušená, plakala, křičela, skoro jsem jí nerozuměl, že už nemůže nikomu věřit, že ji někdo velmi zklamal. Že Petr na něco přišel. Povídala mi, abych něco zapřel, ale nepamatuju si to přesně, prosila mě o radu, co má dělat... ten hovor byl 3–5 minut, to byl pláč, pak křičení, pak pauza, já jsem nevěděl, co je.“

V přípravném řízení ale Ján popisoval i druhý telefonát, který byl jednoznačně ostřejší. „Podruhé mi volala, že se to ví, ať to neříkám nikomu, co bylo, a já Denise i Monice vynadal, že kvůli jejím aférkám mi nebude nějaký ču*ák volat,“ zaznělo v síni.

Monika se pak později se Světlanou i Denisou přestala úplně bavit – potvrdil to Ján i obě ženy. „Od té doby jsme se nestýkali. Vídali jsme se jenom na chodbě. Ani jsme se nezdravili. Monika měla takový smrtící výraz,“ prozradila svědkyně.

tgbb. ( 28. září 2015 22:53 )

Zodpovědně prohlašuji, že mě ho Monika nekouřila. A navíc se domnívám, že v tomto státě s deseti miliony obyvatel nejsem sám. Ale že by nás byla většina si tvrdit netroufám.

kdoasi ( 27. září 2015 12:08 )

Peťan přece požadoval od té šlápoty,co s ní měl po smrti Moniky poměr,aby ho takhle krásně titulovala Takže to o sobě ví a Slovák nebyl daleko od pravdy

setroseuros ( 27. září 2015 09:05 )

Ja taky. Kdo jiny by mel duvod a moznost. A jakto , ze on prezil,kdyz to podle nej byla otrava. A jak vedel driv nez Egyptskej lekar , ci patolog ze byly otraveni?? Otrava vsak neprosla ! Byla to elektrina!

setroseuros ( 27. září 2015 08:55 )

tyhle dukazy maji totiz najit motyv na ty vrazdy! a motyvem je Monicina nevera!

kdoasi ( 26. září 2015 11:34 )

Prostota se nevyhýbá mladým ani starým

Zobrazit celou diskusi