Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Přítelkyně Petra K. (36): Lituji, že jsem se s ním seznámila!

Autor: lvi - 
21. února 2014
19:07

Petr K. (36) je už druhým dnem v ostravské vazební věznici, kde skončil kvůli obvinění z vraždy své manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8). Po jejich smrti byl vídán po boku hned několika žen. Jedna z nich, nápadně podobná zavražděné Monice, na Petra nevzpomíná vůbec v dobrém!

V rozhovoru pro tn.cz prozradila, že Petra K. potkala na internetu a následně s ním absolvovala údajně jen jedno rande. „Byla jsem s ním jen jednou, jak nás vyfotili do novin. Poznali jsme se na internetu,“ uvedla pro tn.cz. Na dotaz reportéra, zda je ráda, že Petra poznala, odpověděla: „Ne, lituji toho!“

Podle jinak ne příliš sdílné dívky se s Petrem o tragických událostech z Egypta vůbec nebavili. „Mluvili jsme jen o běžných věcech, nezlobte se, dál se k tomu vyjadřovat nebudu,“ uzavřela blonďatá dívka.

Po příletu z Egypta byl Petr K. s dvěma dívkami. Šárkou (25) a Kateřinou (36).

Monika K. (†36) s dcerou Klárkou (†8) zemřely v létě během dovolené v egyptské Hurghádě. Otrávily se zatím neznámou látkou. Otec rodiny, Petr K., byl nucen na místě zůstat dlouhé tři měsíce, byl však doposud veden jen jako svědek. Vyšetřovatelé ho pak nechali vycestovat zpátky do Česka, kde případ převzalo Krajské státní zastupitelství v Ostravě a tamní kriminálka. Petr K. byl dokonce podroben výslechu na detektoru lži. Rovněž popřel, že by měl na smrti dvou žen sebemenší podíl. Určující důkazy ale má v rukou egyptská prokuratura, jejichž závěry si česká strana před nedávnem vyžádala, jelikož Egypťané ukončili vyšetřování už loni v prosinci. Petr K. byl na základě důkazů z vyšetřování vedeného na českém území vzat do vazby a je stíhán za vraždu své manželky a dcery.

horstfuxteleshop ( 24. února 2014 12:41 )

jo, boty od bláta

cinderella1 ( 22. února 2014 22:35 )

A jak ty vis hofiku, ze byla mrcha? Mrcha byt vubec nemusela, jen se mozna chtela s Kramnym rozvedst, protoze ho mela uz plne kecky ...ono zit s psychopatem neni vubec zadna legrace.

cinderella1 ( 22. února 2014 22:31 )

setroseuros

cinderella1 ( 22. února 2014 22:30 )

Vsichni jsme snad zvedavi na ty dukazy ....a ze dukazy existuji, tak o tom tady ani nedychej! Nebo ty nectes snad zpravy o Kramnem? V úterý byl obviněn z vraždy," řekl Kužel s tím, že důkazů je poměrně dostatek. "Zda bude usvědčen, je věcí soudního řízení. Další kroky jsou na státním zástupci a soudci," uvedl Kužel. Připustil, že vyšetřování bylo zdlouhavé. "Od konce července se konalo paralelní vyšetřování vedle toho, co probíhalo v Egyptě.

cinderella1 ( 22. února 2014 22:18 )

Kramny je psychopat a je dobre, ze je ted tam, kde je. http://dolezite.sk/old/Psychopati_mezi_nami.html

Zobrazit celou diskusi