Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

První Vánoce bez Moniky a Klárky: S kým stráví Štědrý den Petr K.?

24. prosince 2013
18:00

Loni si užíval, jak jeho dcerce Klárce zářily oči, když na Štědrý večer rozbalovala dárky. Pár dní na to se pak s manželkou Monikou a přáteli vesele bavil u stromečku. Letos ale Petr K. prožívá ty nejhorší možné Vánoce.

Utrápenému vdovci zbyla jen hrtska přátel a rodiče. Nedávno ho sice reportéři TV Nova přistihli na schůzce s jinou ženou, oba ale svorně tvrdí, že jsou jen kamarádi.

Petr se proto rozhodl, že se nebude celý den trápit sám v prázdném bytě. „Budu v práci. Nevím, jaké jiné plány bych měl mít,“ řekl před časem Blesku. „Měl bych se podívat k rodičům. Kam půjdu, to se rozhodnu, až přijedu ten den domů,“ vysvětlil své plány.

Jediné, co mu po jeho holkách zbylo, jsou vzpomínky a fotky z loňských Vánoc. Na těch, které Monika zveřejnila na svém facebooku, se oba vesele baví s přáteli a vypadají velmi spokojeně. O tragédii, která je potká o pár měsíců později na dovolené v Egyptě, neměli ani tušení... Čas ale vrátit nejde, a tak by si Petr K.  přál jediné: "Aby se objasnila smrt mých holek," řekl Blesku.