Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zátah v práci Petra K.! Které drogy našli?

Autor: lvi - 
20. prosince 2013
05:02

Poté, co ve skříňce Petra K. (35) v nošovické automobilce nalezla policie drogy, se vyrojily spekulace, o které zakázané látky šlo. Podle zjištění Blesku měl muž, jehož manželka a dcera zemřely za záhadných okolností v Egyptě, ve skříňce hned několik balíčků s drogami.

Noční razii iniciovalo samo vedení společnosti, které původně dostalo tip, že jeden ze zaměstnanců krade z linky díly.

 „Ano, tuhle informaci mohu potvrdit. My v rámci pravidelných namátkových kontrol, ať už na drogy nebo alkohol, jsme u jednoho z našich zaměstnanců v poslední době nalezli drogy,“ řekla PR specialistka Kateřina Churá z Nošovic.

Podle informací Blesku to mělo být několik sáčků marihuany, které ale ještě před příjezdem policie zabavil firemní vrátný.

Nechal si dobrovolně odebrat krev

Sám Petr K. potvrdil, že kvůli přítomnosti drog v jeho skříňce musel pozdě v noci do fabriky a poté byl ve zmíněné události vyslýchán na policii.

„Je pravda, že mi ve skříňce našli podstrčené drogy. Sám jsem to nahlásil na policii, rovnou jsem si tam nechal odebrat vzorky krve, vše bylo negativní. Víc se k tomu vyjádřit nemůžu,“ odmítl Petr K. jakékoliv spekulace o držení drog. „Myslím si, že je to cílený útok na moji osobu, nikdy jsem drogy nebral,“ uvedl.

_banderas ( 22. prosince 2013 02:44 )

cigáni mají nové metody, vezme si je do pěstounské péče, dědeček

_banderas ( 22. prosince 2013 02:42 )

asi templářem

_banderas ( 22. prosince 2013 02:40 )

zaujímavé

_banderas ( 22. prosince 2013 02:38 )

Čo, hovoriš?

_banderas ( 22. prosince 2013 02:37 )

jenko, pěkný

Zobrazit celou diskusi