Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Petr K. o setkání s rodinou Moniky: Věří mi! A vyprávěli mi o pohřbu

Autor: et, lmk - 
10. listopadu 2013
17:00

Zatímco se česká veřejnost stále dohaduje, jestli má Petr K. (35) něco společného se záhadnou smrtí ženy Moniky (†36) a dcerky Klárky (†8) během dovolené v Egyptě, jeho tchán a tchyně mají jasno: Petr nic neudělal! A když přijel zpátky domů do Karviné, přivítali ho jako vlastního. Jak to první setkání vypadalo?

Za rodinou Moniky se Petr vypravil v pátek, den po příjezdu z egyptského »vězení«. „Vydrž. Život nevrátíme, aspoň ať ty jsi zdráv,“ podpořil Petra esemeskou v těžkých chvílích nuceného pobytu jeho tchán. „Rodiče Moniky si přáli, abych byl už co nejdřív doma. Věří mi,“ potvrdil pak Petr v rozhovoru pro Blesk.

Co bude dál?

V pátek odpoledne se s nimi setkal po více než třech měsících. „Doma byl její tatínek, maminka a jeden z bratrů,“ svěřil se Petr Blesku. A bylo to srdceryvné setkání, které rozptýlilo jeho předchozí obavy a úzkost. Prý tekly slzy a objímali se. „Nevím, jak to popsat, bylo to tak silné... Řešilo se, co se stalo v Egyptě. A co bude dál. Taky mi vyprávěli o pohřbu holek,“ vylíčil Petr dojemné chvíle. A po více než hodinové návštěvě se Petr odvážil poprvé vyrazit do jejich prázdného bytu. „Nebylo to vůbec příjemné, jen jsem odemkl a musel okamžitě pryč,“ popsal Petr.

Chodí k hrobu

Monika velmi chybí i jejím dvěma bratrům. „Za tím druhým jsem byl pak sám,“ řekl Petr. K hrobu chodí všichni pravidelně, vzpomínají a doufají, že bolest co nejrychleji přejde.

Video  Petr K. o návratu do bytu, kde žil s Monikou  - Etienne Bláha, Ondřej Rybár
Video se připravuje ...

cinderella1 ( 19. listopadu 2013 21:09 )

pokoj mit hned tak rychle nebude, ne on ne

valesovavera ( 12. listopadu 2013 21:01 )

Ted ma pokoj na poradu je Rath.

elvis1 ( 12. listopadu 2013 20:59 )

you have to go heal !!!

elvis1 ( 12. listopadu 2013 20:54 )

you have to go heal !

elvis1 ( 12. listopadu 2013 20:52 )

In Blesk a lot of people do not know that Kramny the killer is. Your police must already know the killer.For our police is it a clear case

Zobrazit celou diskusi