Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Možný útěk Petra K.: Do letadla se musí dostat na vlastní zodpovědnost!

Autor: et, sch - 
4. října 2013
10:53

Petr K. si ve čtvrtek odpoledne vyslechl tvrdý ortel. Úřady mu řekly, že nesmí vycestovat ze země do doby, než budou mít lékařské zprávy. Petr dokonce podepsal list, kde se zavazuje, že v zemi zůstane – datum neznámé!

Petr se po ztrátě rodiny a dvouměsíčním pobytu v Hurghadě upnul na včerejší termín, kdy se měl dozvědět, zda odletí, nebo ne. „Neodletím! Já už nemám slov. Nechápu, kde naše úřady vzaly to datum, když to není pravda,“ reagoval na zjištění Blesku, že 3. října, na který se upnul, byl jen ústní slib.

Petr totiž při převzetí pasu před měsícem podepsal papír, kde se zavazuje, že zůstane v Egyptě. Ale nebylo to na měsíc, jak se o tom všude mluvilo, ale na dobu neurčitou! A ta platí pořád!

Konec sil

Situace ho dohnala až na kraj zoufalství. Uvažoval, že se nějak dostane na letiště. „My Petra K. rádi převezeme do Česka, bohužel dostat se do letadla musí na vlastní zodpovědnost,“ řekl ještě před zprávou Egypťanů mluvčí cestovky Blue Style Martin Slaný. „Cítím se v koncích už od smrti mých holek. Netuším, kdy to peklo tady skončí,“ dodává.

lamis ( 5. října 2013 00:24 )

lamis ( 5. října 2013 00:23 )

jaka nejmenovana zeme RECKO to bylo

lamis ( 5. října 2013 00:19 )

jemen mezi ty nabozny kreteny tam by ho napojili na vybusninu a vyhodili do vzduchu tam se s nema neparaji neni jak dobra rada nad zlato

lamis ( 5. října 2013 00:12 )

presne tak do pismene jak muzou psat tak naivni clanky

lamis ( 5. října 2013 00:08 )

do israele bez pasu ,tam neproklouzne ani mravenec s pasem ,lepsi hurgada s pasem jak skoncit v Israeli

Zobrazit celou diskusi