Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Petr K. exkluzivně o nuceném pobytu v Egyptě: Tady jsem celé dny zavřený!

Autor: et, geok - 
17. září 2013
05:00

Petr K. přežívá své egyptské »vězení« v malém pokoji v hotelu Sea Garden nedaleko centra Hurghady. Čeká až místní policie uzavře vyšetřování smrti manželky Moniky a dcery Klárky. Ubytování mu pro nezbytně nutnou dobu zaplatila cestovní kancelář, ale pochopitelně se nejedná o žádný luxus. Jak a v čem Petr žije?

Čtyři stěny v hotelu jsou teď jeho nejčastějším společníkem. „V pokoji toho moc nemám, možná tak čtyři trika a nějaké spodky,“ popisuje. Věci od zemřelé Moniky a Klárky prý dal pryč. „Poradila mi to psycholožka, abych se z toho rychleji dostal,“ zadržuje slzy.

I když z pokoje nevychází, má v něm dobře uklizeno. Skoro, jako kdyby tam nikdo nežil. „Uklízeči jsou tu hodní, každé ráno se tu staví,“ líčí denní »rituál«. Přesto mu ale něco zbylo, co mu vždy připomene, že do Egypta nepřijel sám. Že se mu tu zhroutil život a místo dovolené skončil prakticky ve »vězení«. „Obrázky Klárky jsem si schoval. Kreslila je v letadle. Někdy je vytáhnu,“ pláče usedavě. „Jinak tu ale opravdu nic nedělám, celý den přečkám na internetu, rychleji ubíhá čekání na povolení odjet domů,“ uklidňuje se.
Komerční sdělení:

Trápí Vás bolest zad? Dopřejte si nejúčinnější masáž!

japos22 ( 17. září 2013 17:04 )

Ať ten debil přestane konečně pindat, to je jeho problém, že neleží u moře...

fandamilan ( 17. září 2013 16:41 )

Karvinský vrahu,hod sicype mašlu a nemusíš nic řešit.Doma si tě ti správní hoši najdou a pujdeš.

cinderella1 ( 17. září 2013 14:52 )

a trepes u toho aspon nozickama?

cinderella1 ( 17. září 2013 14:51 )

Hadat se s tebou o tomto vubec nebudu, mysli si svoje, ja si taky o tom ruznem pretvareni a vytvareni novych situaci myslim sve ...uz se brzy dockame, uvidime jak rozhodnou vysetrovatele. Proc se tady mezi sebou prit? Ja to nemam zapotrebi.

cinderella1 ( 17. září 2013 14:47 )

A nezijes na tom Marsu nakonec ty Jerry?

Zobrazit celou diskusi