Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Exkluzivní video Blesku z Egypta: Zoufalství Petra K.!

Autor: et - 
8. září 2013
14:00

Již 40 dní pobývá Petr K. (35) nedobrovolně v egyptské Hurghadě, kde za nejasných okolností zemřeli jeho blonďatí andílci Monika (†36) a Klárka (†8). Hrůznou událost má neustále v hlavě!

„Večer mám deprese, přes den vzpomínám na detaily. Brečím a všechno je mi jedno, ztratil jsem rodinu. Nejvíce mi pomáhá tatínek Moniky a moje sestra, máma a táta,“ plakal Petr.

Cestovní kancelář Blue Style mu po nezbytnou dobu bezplatně zařídila hotel v Egyptě. „Jsem jim strašně vděčný. Bojím se ale vycházet z pokoje. To prostředí venku je peklo, chci se dostat domů,“ řekl se slzami v očích. Smrt manželky i dcery si neustále přehrává v hlavě!

Kresby od dcerky ho zdrtily...

Blesk získal i exkluzivní video, kterak jde zkroušený Petr ulicemi Hurghady pro vodu. Smutek je na něm patrný a nepřehlédnutelný. Čecha uvězněného v Egyptě navíc dojaly kresby od dcerky Klárky. Tu už nikdy nebude moci obejmout, nikdy jí neřekne, že jí má rád...

Většinu času tráví v hotelu

Petr K. v těchto dnech prožívá absolutní bezmoc. Většinu času je zavřený v hotelovém pokoji a jen zřídkakdy vychází ven. Egyptští vyšetřovatelé přitom stále k jeho případu mlčí.

Český konzulát je bezradný

I český konzulát v Egyptě je bezradný. „Snažíme se pomoci s řešením situace, která nastala. V rámci Vídeňské úmluvy o konzulárních stycích můžeme zprostředkovat informace od protistrany o tom, jak pokračuje vyšetřování,“ řekl David Frous z tiskového odboru ministerstva.

Video Osamělý Petr. K. si jde v Hurghadě pro vodu, jeho smutek je patrný - Blesk - Ladislav Křivan
Video se připravuje ...