Od ovčích hlav po smažené ledviny a želé z úhoře. To vše a ještě mnohem více se ocitlo na seznamu 15 nejhorších jídel Evropy. A umístil se mezi nimi i jeden český pokrm!
Kulinářský web Taste Atlas se zaměřil na evropské pokrmy a žebříček nejodpornějších jídel vycházel z hodnocení jeho uživatelů. Chuť je ale samozřejmě subjektivní. To, co jednomu připadá nechutné, může být pro druhého delikatesou.
Človek se proto nesmí bát zkoušet nové věci i s rizikem, že ne každý zážitek musí být příjemný. Podívejte se s námi na 15 nejhorších jídel z Evropy a nebojte se je vyzkoušet.
tedy to co je na obrazku,neni chlebova polevka,mozna tak cesnecka s opecenym chlebem.V chlebovce se rozvari chleb,je tam zelenina,vejce,zelena petrzelka a kdyz vari sikovna kucharka je to velmi dobra polevka.