Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Podcast: Zuzana (52) navštěvuje swingers párty na Kanárech. Šedesátníci tam jedou jako pily!

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
7. dubna 2024
05:00

Poslední hostka podcastu Už budu! se před 12 lety podruhé narodila. Zuzana si totiž našla o 11 let mladšího, dobře vyvinutého partnera a začala si po své čtyřicítce pořádně užívat sexuálního života! Vrcholem sezóny je pro dva slovenské naturalisty pobyt na Kanárských ostrovech, kde jsou nejmladšími účastníky swingers párty. Prozradila, co na akcích zažívají!

Dlouhé roky žila Zuzana s manželem, který byl v sexu puritán a navíc hodně žárlil. Úřednice si ale ráda užívala sex, a proto svému druhovi bývala i nevěrná. Nakonec jejich vztah nevydržel a čtyřicátnice si před 12 lety našla o 11 let mladšího přítele.

Video Už budu! Celý rozhovor se Zuzanou z Kalhotkomatu - pdc, ub, Jedlička, Železný
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Oba si v intimní stránce života začali vyhovovat a nebáli se ani nejrůznějších experimentů. Zuzana si proto jako koníček založila profil na webu Kalhotkomat, kde si doposud píše s různými muži, posílá jim své nahé fotografie, videa a použité kalhotky.

Moderátorka Zorya Blue vydala Knihu moderní sexuality UŽ BUDEŠ? Ulov si svou knihu tady! Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz

Zatímco její vrstevnice se pomalu stávají babičkami, hlídají malé ratolesti a sexu se mnohdy vyhýbají, tak Zuzana s přítelem objevili swingers párty. Před třemi lety se vydali na úplně první akci do Prahy a od té doby si tyto akce užívají. „Vidíte, kdo si tam přišel jen zaš*kat a kdo si tam přišel užít tu atmosféru. Líbí se mi, jak tam je sexuální náboj,“ rozplývala se hostka podcastu. Nejlepší akce jsou ale podle ní na Kanárských ostrovech se seniory ze západní Evropy!

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.