Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Věštec předpověděl silné erupce na Slunci a... V dubnu má přijít třídenní temnota!

Autor: pma - 
31. března 2024
05:00

Charismatický brazilský věštec Athos Salome je často označován jako novodobý Nostradamus. Před časem mystik předpověděl, že Zemi v letošním roce zasáhnou silné sluneční erupce a geomagnetické bouře, které na konci března skutečně udeřily. Máme se bát dalších vyplněných věšteb?

Jeden z nejslavnějších věštců současnosti, Brazilec Athos Salomé, dokázal už v minulosti správně předpovědět například vojenský konflikt na Ukrajině, pandemii koronaviru, ale i přejmenování sociální sítě twitter jejím vlastníkem Elonem Muskem na X nebo smrt královny Alžběty II.

Teď to vypadá, že si Salomé může odškrtnout další vyplněnou věštbu. Během soboty 23. března totiž Slunce rozpoutalo erupci třídy X o síle 1,1 magnitudy. To je podle portálu Live Science nejsilnější typ exploze, kterou Slunce dokáže vyvolat. Ve svém vrcholu dosáhla geomagnetická bouře vážného stavu, který bývá označován zkratkou G4. Podobná intezita byla naměřena naposledy před sedmi lety. 

Sluneční erupce byla jednou z věcí, které Salomé před časem na rok 2024 předpověděl. Podle jeho vyjádření pro Daily Star jsou sluneční erupce a geomagnetické bouře předzvěstí třídenní temnoty, která by Zemi mohla počátkem dubna po zatmění Slunce překvapit.

V letošním roce by podle Salomého lidstvo mohla překvapit i zvýšená vulkanická a seismická aktivita v Pacifiku, častější cyklóny, hurikány nebo i záplavy.

Novodobý Nostradamus nevaruje veřejnost jen před přírodními katastrofam, ale i před technologickým vývojem. Podle Salomého by lidé měli být více obezřetní při používání umělé inteligience. Slavný věštec se totiž obává, že by umělá inteligence mohla postupem času získat své vlastní vědomí a mohla tím tak ovlivnit vývoj lidstva.

„V souhrnu tyto všechny inovace otevírají nové možnosti, ale vyžadují vyvážený přístup, který respektuje hranice,“ sdělil před časem pro Daily Star věštec. 

 

Video  Nostradamus. Uměl pokrokový léčitel a astrolog předpovídat historii? Jeho věštby budí vášně dodnes  - Videohub
Video se připravuje ...

Uživatel_5629124 ( 3. dubna 2024 18:03 )

Nikdy nic nepředpověděl☝️ Jsou to bláboly🙄

Chocho Loušek ( 2. dubna 2024 13:10 )

On je žena.

Lomikel ( 1. dubna 2024 21:50 )

svět se zbláznil,
místo vědců z astronomické observatoře erupce na Slunci zkoumá věštec.
To vymyslela Šojdrová? A jakým orgánem? Hlava to zaručeně nebyla.

Uživatel_5634767 ( 1. dubna 2024 11:47 )

Děsit nás umí dokonale, té 3 světové bych i věřil. Vše je v lidech a jejich myšlení. Příroda naše myšlení při evoluci zmrzačila. 👎

Xeen ( 1. dubna 2024 00:07 )

Nechápu vkus autora/autorky - co je na "botox duckface" charismatického?

Zobrazit celou diskusi